![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
apropos de penticostali. am avut de aface, intr-un fel, printr-o cunostinta. ce m-a "distrat" era faptul ca ei au mereu dreptate, si te pot face in fel si chip, dar ei nu barfesc, nu sunt nesimtiti, aroganti sau impertinenti, nuuuuu...ei spun doar ADEVARUL cu care i-a investit Dumnezeu.
este vorba de o batrana care-si porcaia (asta e cuvantul) nora si nepotul facandu-i: jigodii, lepre, javre, etc inclusiv blesteme. baiaul ei era un crin neprihaint, o oaie ratacita.... in inchisoare, inchis pentru talharie si cine stie din ce alte motive. mi-am permis sa spun: acum am inteles "adevarul penticostal". nu stiu daca a inteles ironia, ca nu mi-am mai pierdut timpul cu explicatii. Dumnezeu sa-i ierte si sa le arate cale. Doamne ajuta!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce inseamna a judeca pe cineva? | alexaa | Generalitati | 11 | 15.03.2012 18:06:25 |
Este cineva inginer proiectant? Sau stiti pe cineva? | JustNicol | Generalitati | 0 | 04.03.2012 19:43:18 |
E cineva inginer proiectant?Stiti pe cineva ? | JustNicol | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 04.03.2012 19:39:35 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
O idee | Golbi_ | Generalitati | 10 | 08.01.2010 02:13:13 |
|