![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiinta este un limbaj universal. Dar nu singurul. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]()
Da, da, s-a vazut foarte bine limbajul folosit de caminaris (asta daca e sa dam un exemplu banal, recent si dintre noi). Daca eram linga el probabil ca il simteam chiar pe propria piele.
Se vede si limbajul dintre frati, ortodocsii si catolicii, foarte comun. Si nu as vrea sa merg mai departe. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai scris ce ai scris. Ramane scris si poate citi oricine. De ce i-ai jignit conteaza mai putin. Cert este si ramane scris ca i-ai jignit. Te-ai facut ca nu intelegi ce ti-am scris. Tot ce ai scris deasupra imi arata ca, ori nu ai citit ce ti-am raspuns, ori vrei sa incerci sa mirosi florile cu urechea. Si intr-un caz si in celalalt suna a pierdere de vreme. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
Intre timp o sa incerc sa citesc cartea pe care mi-ai recomandat-o. Doamne-ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu citi cartea aia, a fost la bascalie, nici asta n-ai inteles? |
|
|||
|
|||
![]()
Stii cum se spune in astfel de cazuri?
Știu ca tu crezi că ai înțeles ceea ce crezi că am spus, dar nu sunt sigur dacă iti dai seama că ceea ce ai auzit nu este ceea ce am vrut sa spun |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.ted.com/talks/rebecca_sax...judgments.html E interesant si pentru cei care vor sa vada cum un simplu magnet poate influenta judecata morala Last edited by topcat; 18.09.2009 at 10:55:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine frate, uite, acum ca am aflat de unde este citatul precedent, poate ca ar fi util sa pui inaintea celor ce postezi una din doua: E. B. sau N. E. B. (este/nu este bascalie). Sunt mentiuni care fac parte din alt limbaj universal: RESPECTUL. Doamne-ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca te lasam sa citesti pina la urma cartea (adica daca dadeai banii pe ea), era chiar bascalie in toata regula. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Eu de exemplu daca m-as apuca de droguri, as intra in MISA, as manca numai la Fast Food si as deveni si o persoana plina de sentimente negative la adresa " aproapelui meu" este clar ca ii voi transmite bietului copil o anumite mostenire ![]() Se vede clar ca tu nu intelegi modul in care percepem noi viata cu bune si cu rele. Nu e vorba ca sarim de fericire atunci cand suntem bolnavi, e mai mult faptul ca avem credinta in Dumnezeu, ca nu ne revoltam impotriva tuturor, ca incercam sa primim si bunele si relele fara sa cartim " Domnul a dat, Domnul a luat, Domnul fie binecuvantat!" -Cartea lui Iov Sper ca ai inteles ceva din filosofia mea de viata ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
|