![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
sa nu uitam ca multi sfinti sunt comuni celor doua biserici..... biserica ortodoxa si cea catolica sunt crestine.... doar ca la marea schisma s-au despartit, numai Dumnezeu stie adevaratul motiv.... Dumnezeu este atat de iubitor, incat le-a daruit ambelor biserici sfinti si moaste... te rog sa imi arati la oricare religie in afara acestor doua moaste si minuni..... nu cred ca o sa gasesti.... poate false minuni... inca mai astept o explicatie venita din vasta dumneavoastra cultura cu privire la moastele Sfintei Parascheva...... de ce credeti ca nu putrezesc?..... sau alte sfinte moaste..... chiar va rog sa va documentati pe internet..... sau sa mai cititi niste carti scrise de niste atei sau eretici, ca pe ei ii credeti neconditionat, doar pentru ca au o diploma si un doctorat..... prin lucrurile astea imi demonstrati cat de ingust sunteti la minte, crezand orbeste in niste cuvinte aruncate pe hartie, fara dovezi..... Doamne ajuta....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca hindusii de exemplu spun ca au sfinti nu inseamna ca ii si au cu adevarat, doar ca ei cred asa. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu ma intereseaza pe mine sa dovedesc ca Sf. Parascheva are moaste sau nu... neputrezirea trupului dupa moarte se poate datora mai multor factori.. conservarea trupurilor dupa moarte poate fi ceva artificial, cauzat de om... cate si mai cate explicatii se pot gasi, numai sa vrei.. ingust la minte e cel care isi limiteaza orizontul si isi formeaza un automatism din asta nelasandu-i loc la nici un alt punct de vedere..ingust la minte este cel ce nu ingaduie sa fie indreptat.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
din postul de pe forumul catolic : daca in BO se afla toate minunile si darurile SF Duh de la inceput unde e darul vorbirii in limbi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
uitasem.... cred ca ma confunzi..... de ce repeti mereu domnule ''singura religie adevarata"? eu nu am afirmat asa ceva in nici un post... intradevar, reprezinta singura religie, dar e in inima mea... eu nu vorbesc pentru ceilalti..... atei ca tine sunt putini.... cunosc oameni geniali care sunt atat de credinciosi, doctoranzi, adevarati oameni de cultura.... pentru tine si ei sunt tot ultimii oameni..... am vazut ca raspunzi numai la unele posturi, care iti convin..... rusinica..... Doamne ajuta... te salut... ai grija de tine pestisorule de aur..... Dumnezeu sa te lumineze sa afli toate raspunsurile pe care le cauti.... am mai spus... eu le-am gasit....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Psalmul 50 pentru ce se citeste? dar celelalte psalmii ? | mitus | Din Noul Testament | 303 | 12.05.2012 12:30:22 |
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.05.2012 19:36:50 |
nunta crestina | maria32 | Nunta | 183 | 15.11.2011 12:03:19 |
nunta crestina | catalinabalhui | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:02:08 |
Inmormantarea la celelalte religii | tigerAvalo9 | Generalitati | 19 | 18.02.2009 23:08:38 |
|