![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adică, le transmiteți sectanților că ar fi mai folositor ca ei să-și expună părerea în secțiunea creată special pentru a se discuta obiectiv despre rătăcirea lor ? Și asta, cu atât mai mult cu cât ei știu, cu siguranță, mai mult despre învățătura (adică rătăcirea) pe care o mărturisesc ? Ceva de genul: haide să purtăm un dialog, să discutăm obiectiv, să vedem cine ce argumente are, te rog să-mi expui argumentele tale despre care știm că sunt greșite ?! Chiar nu vă sună nimic ciudat ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur ca nu sunt un motiv pentru dvs de va cheltui salariul pe algocalmin :) Prin urmare va invit la o bere dar sa stiti ca acu ceva vreme doi baieti americani,cuminti,au intrat din greseala intr-un bar al fanilor duri MUFC.Va las povestea lor,dialogul este foarte amuzant,ca nu cumva sa gresiti si dvs adresa cand ne vom vedea..undeva,candva.Va salut cu speranta ca simtul umorului va salva situatia.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar subforumul "Secte și culte" nu are rolul de "convertire", ci doar de porcăire a respectivilor subiecți. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai primit raspunsul. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Deranjant acel "spam" (care continea o intrebare extrem de simpla despre nerespectarea de catre ortodocsi a Catehismului Ortodox). Dar, de-a dreptul jenant este faptul ca nici un ortodox nu a raspuns la acea intrebare foarte simpla. Nu a raspuns nimeni nici macar cu un simplu si de bun simt "nu stiu". Cred ca asta ar trebui sa supere cu adevarat.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 04.01.2012 at 21:45:14. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|