![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Măi Florine, du-te și spovedește-ți acest gând care văd că nu te slăbește deloc. Chiar sunt curios ce îți zice duhovnicul sau ce ți-a zis dacă ai discutat cu el.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ziua aceea va veni pe neasteptate. In nici un caz nu o sa fie cand isi dau unii cu presupusul... Cert este ca trebuie sa fim pregatiti sufleteste, sa ne rugam ca si cand acea zi ar fi in clipa urmatoare!
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca o sa ies la o bere,ma intalnesc cu o fata ceva,mai cu o treaba,una-alta... Cine crede in toate prostiile astea? Stiu ca era disperare mare cand am intrat in anul 2000. Eu nici atunci nu aveam treaba,poate prea putin,insa aveam 11 ani abia.
|
|
||||
|
||||
![]()
Atunci nu e dezlegare nici la vin, dar mai la bere?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar de ziua si ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal". (Matei 24,26) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doar merge vorba că atunci, pe 21, va începe o nouă eră artificial indusă omenirii, o perioadă de confuzie generală, de haos și anarhie, de necredință șamd. A se înțelege că ziua aceea de vineri va presupune sfîrșitul normalității (așa cum este înțeleasă astăzi normalitatea, nu cum ar trebui să fie).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Să luăm aminte că nu știm ceasul nici ziua când va veni Fiul Omului și deci să fim pregătiți. Să cugetăm la ziua de astăzi pentru că ziua de mâine poate fi a Domnului. Care dintre noi avem certitudinea că până în 21.12 vom mai fi în viață? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Acum daca sfarsitul nenormalitatii se va sfarsi ar insemna sa inceapa normalitatea, nu? Adica nenormalitatea ptr cei nenormali. Eu personal cred ca haosul se va instaura pic cu pic...Depinde de atitudinea noastra cat de repede se va face. Daca vom continua sa ramanem normali si sa ne sustinem normalitatea, probabil ca procesul se va intarzia. Daca vom marturisi si noi ca cei multi, probabil ca anarhia, in primul rand spirituala, se va instaura cu succes.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
|