![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am fost sfatuit de unii laici catolici sa nu mai scriu pe un Forum ce nu e catolic pentru a nu fi jignit.Am raspuns ca nu cred ca un credincios ar jigni un preot( chiar daca preotul este catolic).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aroganta nu ma caracterizeaza.Probabil (datorita timpului putin) spun intotdeauna putine fraze si asta da impresia ca nu as vrea un real dialog.
Daca nu m-ar interesa sincer dialogul cu fratii ortodocsi cu siguranta nu as fi si aici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred in izolare ci in dialog. Izolarea si refuzul dialogului nu pot ajuta crestinismul de azi ce se confrunta cu secularismul.Deci cred in dialog in ciuda faptului ca nu e totdeauna nici simplu nici usor.Cred total in regasirea unitatii crestine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aveti alta solutie?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca BC si ortodoxia inteleg acelasi lucru prin "intoarcerea la credinta cea adevarata"
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Dialog BOR - Biserica Catolica | Ducutu | Biserica Romano-Catolica | 70 | 08.05.2013 00:19:29 |
|