Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.03.2009, 22:28:14
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]N-am spus că Dumnezeu mă iubește. Sigur că sunt ortodoxă, de mii de ori mai ortodoxă decât oricine de aici care umblă cu îndoctrinarea și prostirea celor care nu știu să se ferească. Sunt ortodoxă pentru că iubesc oamenii, pentru că mă interesează binele lor și sănătatea lor mentală... Pentru că Dumnezeu vorbește despre iubire. Asta e Biblia - iubirea lui Dumnezeu pentru oameni.[/COLOR]

Esti mult mai ortodoxa decat Sfintii Parinti ?Decat Sfintii Apostoli?Decat Arsenie Papacioc?Si lista poate continua.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2009, 22:30:23
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Daca ai iubi oamenii nu i-ai dispretui cum o faci tu.
Si daca ai fi un pic atenta ,aici scriu oameni credinciosi care nu primesc influente de niciunde.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2009, 22:40:49
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

[COLOR=green]Dumnezeu înseamnă iubire dar voi care nu știți ce e iubirea nu vă puteți numi credincioși. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Aici greșiți voi foarte tare... [/COLOR]
[COLOR=green]Credeți că jignind, criticând, acuzând vă arătați credincioși, dar nu sunteți, nici pe departe...[/COLOR]
Vechi 02.03.2009, 22:52:25
alx alx is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Implicit

Calculatorul de pe care scriu acest mesaj:
CPU: Athlon TB 900 Mhz
MB: MSI K7T-Pro2A, VIA KT133 chipset
RAM: 768 MB SDRAM PC133
GPU: GF4 MX440
SB: SB Audigy SE 7.1
o placa de retea "vapor-made"

monitor Horizon 2206SW 22"
tastatura frumoasa si mouse colorat
SO: Windows 2003 Server Enterprise R2
Reply With Quote
Vechi 03.03.2009, 13:26:27
Thheo Thheo is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2008
Implicit

Ce calculator folosesc?....unul negru caruia imi place sa-i spun Gugu....detalii tehnice nu am....si nici nu ma obosesc sa caut....
"Și Iisus i-a zis:Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău și din tot cugetul tău:iată întâia fi cea mai mare poruncă.Iar cea de a doua asemenea cu aceasta:Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți".
Reply With Quote
Vechi 03.03.2009, 13:42:56
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Esti mult mai ortodoxa decat Sfintii Parinti ?Decat Sfintii Apostoli?Decat Arsenie Papacioc?Si lista poate continua.
Draga Tiger , haide sa nu cadem in absurd!
Reply With Quote
Vechi 03.03.2009, 13:46:56
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Cred ca scopul topicului astuia a fost explicat cam acum un an: sa ne mai descretim fruntile si sa mai discutam si de alte lucruri in afara de iad, prapad si alde astea.

Nu, nu am lucrat la securitate. :D In afara daca ma recrutau aia de la grupa mijlocie nu vad cum, ca pe cand eram la grupa mare Ceausescu deja nu mai era... :D
Cred ca scopul acestui topic nu este de a ne dezvolta virtutile ci din contra MANDRIA, bat-o vina!
Cu ce sunt eu mai presus, traind intr-o tara occidentala si avand calculatoare performante, fatza de un om care nu isi permite mai mult decat un computer si acela simpu si fara fitze?? CU CE SUNT MAI PRESUS?? cu nimic!!acest topic a fost creat pur si simplu din pana de idei! asta e parerea mea!
Reply With Quote
Vechi 03.03.2009, 13:48:58
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Cred ca scopul acestui topic nu este de a ne dezvolta virtutile ci din contra MANDRIA, bat-o vina!
Cu ce sunt eu mai presus, traind intr-o tara occidentala si avand calculatoare performante, fatza de un om care nu isi permite mai mult decat un computer si acela simpu si fara fitze?? CU CE SUNT MAI PRESUS?? cu nimic!!acest topic a fost creat pur si simplu din pana de idei! asta e parerea mea!
Noesissaa poate vrei sa deschidem un topic si despre marca de masina pe care o conducem si despre numarul de proprietati pe dare le detinem sau nr de zerourii de la conturile din banci??
Reply With Quote
Vechi 03.03.2009, 13:50:50
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Noesissaa poate vrei sa deschidem un topic si despre marca de masina pe care o conducem si despre numarul de proprietati pe dare le detinem sau nr de zerourii de la conturile din banci??
propun chiar sa postam si poze cu toate cele declarate... eu voi incepe prin a-mi posta limuzina
Reply With Quote
Vechi 03.03.2009, 14:29:32
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Pai cine a spus ca esti mai presus. Dimpotriva, nu esti.

Topicul asta murise mai mult de un an in urma. Nu stiu cine l-a redeschis, dar cred ca ar fi fost bine sa fi fost lasat mort cum era.

Cat despre postat poze cu proprietatile de fitze pe care le au unii -- be my guest. Eu nu am ce sa postez, nu conduc masina, nu am casa personala, nimic. Am o mica biblioteca cu carti dragi mie...cred ca asta as putea sa postez.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Internetul / jocurile pe calculator mekahekaleka Generalitati 2 13.01.2013 13:47:02
Jocuri pe calculator? Glamorous_witch Generalitati 52 28.01.2012 09:34:39
Jocurile de calculator shi problemele mele... Silencer Generalitati 88 04.09.2010 23:04:10
legat de emoticonurile pe care le folositi annajanette Generalitati 5 12.07.2010 03:00:01
Dependenta de calculator irinarb Generalitati 40 08.06.2009 14:46:37