|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Si referendumul asta mi se pare o mare bataie de joc! Pai da, 50 la suta +1 din 300 de parlamentari sunt mai usor de cumparat decat 50 la suta +1 din 400 si cati sunt acum... ne apropiem din nou de dictatura!

__________________ Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
    | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 

__________________ Te rog, Doamne, intareste-ma in credinta, caci murdar si pacatos sint dinaintea Fetei Tale. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Probabil ca am uitat cum era tara pe vremea baronilor locali PSD.

__________________ În lume necazuri veți avea; dar îndrăzniți. Eu am biruit lumea. (Sfanta Evanghelie dupa Ioan-cap.16) Singura fericire pe care o ai vine de la cea pe care o dai (Eduard Pailleron) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Eu votez Remus Cernea.Stiu ca nu are nicio sansa,dar macar stiu ca imi reprezinta interesele. P.S.L-ati vazut pe Geoana cum s-a bagat in fata la coada de pupat sfinte cadavre? 
				__________________ Nihil sine Deo! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
   P.S. Am vrut sa selectez un emoticon cu ajutorului caruia ti-as fi tras una in " imagine", dar nu am gasit..din pacate   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Ehehei, fii pe pace ca nu uita nimeni si nu poate trece cu vederea ce si cum a fost si cum ESTE...dar daca tu vezi o schimbare in bine, felicitari!
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Nihil sine Deo! Last edited by Atreides; 29.10.2009 at 20:33:14. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|    Hmmm...cand am citit acest post al tau in urma cu ceva timp, arata cu totul si cu totul altfel, dar se pare ca te-a afectat si mai mult ulterior   Bad post!!!!??? al meu sau al tau??????????????????   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Dan Puric presedintele Romaniei | tot-Laurentiu | Generalitati | 218 | 10.11.2012 22:24:19 | 
| Presedintele Egiptului isi va alege ca vicepresedinte un crestin | andra_v | Generalitati | 2 | 30.06.2012 22:10:25 | 
| Presedintele CJ Arges, retinut | Melissa | Generalitati | 2 | 26.01.2011 22:46:15 | 
| Presedintele UE | eulaura | Generalitati | 18 | 23.11.2009 13:35:05 | 
| Presedintele Americii un om manipulat? | goldfinger17 | Generalitati | 37 | 09.11.2008 03:34:21 | 
|  |