![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
venire a Mantuitorului spun ca "nu se stie ziua si ceasul". Ai sesizat subtilitatea? Eu cred ca ei stiu data cu o eroare de 1-2 ani, dar nu o spun. Pentru ca nu au certitudinea ca e perfect adevarata. Iertare.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ar fi timpul sa rostim rugaciunile la plural...ca nu mai tine cu "Doamne ajuta-ma"....mai trebuie un "-ne" acolo... Doamne ajuta-ne sa deosebim cele de sus de cele e jos...intr-adevar,mare dar e asta
|
|||
|
|||
![]()
din cate stiu in 2012 se va produce o aliniere a plenetelor,dupa calendarul maya.Operatiunea se pare ca a inceput la 1992 iar in 2011 se va produce maximul solar(o tormenta solara ce va intrerupe inclusiv comunicatiile radio) darin realitate totul termina la 22 dec.2012 cand soarele se aliniaza din nou cu centrul galaxiei.Este vorba de un ciclu de 20 de ani solari,dupa acelasi calendar.Nu se specifica nimic dramatic,ci o urcare pe treapta creatiei.Calendarul maya este se pare cel mai exact dintre toate calendarele cunoscute.Ceva asemanator am citit prin 2005 intr-o strire.Rezulta ca un pasionat al Cabalei ar fi reusit sa aplice un cod pe scrierile VT si a obtinut rezultate uimitoare inclusiv despre criza financiara,dar si ceva in legatura cu 2012.Sincer sa fiu imi doresc venirea Domnului,asa poate se termina cu circul asta mondial.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stim anii in care se vor implini profetiile din Apocalipsa, si e mai bine sa nu stim daca va fi 2012 sau 2013. Noi trebuie sa ne rugam, ca Maica Domnului, mult poate, inclusiv sa obtina "prelungiri" pentru noi pacatosii, sa avem timp de pocainta, daca ii cerem asta.
Cat despre calendarul Mayasilor, care erau idolatri, este inspirat de demoni. La fel, si "oamenii de stiinta" cam au acelasi tata, respectiv tatal minciunii. Probabil pentru acei ani diavolul planuieste ceva rau, dar nu e de capul lui! Doar daca ii ingaduie Dumnezeu poate face ceva! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce insemnatate are pentru voi sarbatoarea Pastelui? | lacrimi | Diverse Sarbatori | 4 | 06.04.2010 00:23:38 |
Apocalipsa in 2012? | alinnasser2010 | Generalitati | 3 | 21.03.2010 18:59:08 |
Filmul 2012 | dumitrucelmare2000 | Resurse ortodoxe on-line | 11 | 14.01.2010 12:17:00 |
misterul-2012 | AngelSmile | Generalitati | 20 | 26.06.2007 12:05:51 |
|