![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu uitați că provenim din "școli diferite, pentru nevoi diferite". Sunt părinți care în relația cu fii lor duhovnicești pun mai mult accent pe nevoință și alții care pun accent mai mult pe trăire. Unii sunt mai aspri, alții sunt mai îngăduitori. Nu are sens să vă dați în cap despre cum "ar fi bine", pentru că fiecare penitent are o relație unică cu duhovnicul său care leagă sau dezleagă în funcție de capacitatea persoanei în cauză și nu după o rețetă unică.
|
|
||||
|
||||
![]()
Și eu ce-am zis?
Am mai completat și cu faptul că modul de postire al fiecăruia ar trebui să fie o taină pentru ceilalți: Dumnezeu, duhovnicul și eventual familia să știe ce și cum.
|
|||
|
|||
![]()
N-am zis că ai zis. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai nu intelege ca ai spus asta ,sa-mi fie cu iertare!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din cate cunosc niciodata in viata mea nu m-a intrebat vreun duhovnic ce am mancat de post?!! Ca sa ma puna la colt ca am mancat usturoi sau banane! Intreaba daca ai tinut post de bucate si trupesc pt a putea lua Sf Taine,fara a cere detalii daca ti-au placut cartofii prajiti sau painea cu magiun. Intram in niste complicatii inutile incercand sa fim mai ortodocsi decat duhovnicii si cu mai multa autoritate asupra altora decat dansii. Vin oameni la Parintele Calistrat"am tinut post fara ulei 3 zile","bun!,"am tinut post fara ulei 1 zi"-"bun!" ...iar noi ii tinem teorie aproapelui despre aiureli. Sminteala curata!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 04.11.2016 at 23:47:47. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
Nu exista | cristiboss56 | Vrajitoria | 14 | 25.05.2007 20:16:27 |
Exista mantuire, exista vindecare! | iosif | Pocainta | 3 | 07.02.2007 13:48:29 |
|