![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Și mă rog frumos, ce consideri tu a fi mărturie creștină? Să vedem ce spune și bogata ta cultură...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu prin gura, asemuindu-te unui papagal obsedat de vreo anumita filosofie ori scenariu apocaliptic si varand spaima in sufletele oamenilor (asa cum voi o faceti, cu consecinta fireasca si reala ca numai cei fricosi trec la voi; iar voi sunteti tare mandri ca niste fricosi s-au alaturat voua, altor fricosi), ci prin tacerea faptelor. |
|
|||
|
|||
![]()
La voi religia trece prin stomac. Atentie la ragaieli, s-ar putea ca intensitatea lor sa va dea si gradul de apropiere de Dumnezeu.
Citat:
Muncesc cu fervoare la desavarsirea acestei ignorante - pe care eu as numi-o curatie si scut de aparare impotriva minciunii si a fricii anxioase. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce găunos sună! De parcă noi am băga spaima în sufletele oamenilor cu "chinurile veșnice ale Iadului"!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu te mai chinui, "ignoranța"* este deja desăvârșită, iar "ignorarea" tinde de asemenea asimptotic la această desăvârșire după cele 60 de pagini...
_________________ * Nu e vorba de "(in)cultura" ta -ca să te citez-, ci de ignoranța în ce privește principiile și istoria adventismului. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e un chin, e o placere... Dar gura n-am sa mi-o pot tine, si te voi amenda de fiecare data cand minti... adica tot timpul!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Intr-adevar, asta e si concluzia mea, "osutafaraunu" nu are caracter, atunci cand ceva nu-i convine, minte si incearca sa induca in eroare. In rest, pare un individ corect, insa este doar o imagine falsa pe care incearca sa o promoveze.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Acestea sunt care spurcă pe om, dar a mânca cu mâini nespălate nu spurcă pe om." (Mat.15,20 - versiunea ortodoxă) demonstrează că textul s-a potrivit la fix precum nuca-n perete la discuția anterioară. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|