![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Teoria ta este ca un dogmatic il poate iubi pe Dumnezeu, iar un om care nu e dogmatic nu il poate iubi pe Dumnezeu. Daca aveai practica stiai ce inseamna sa iubesti fara sa "cazi pe ganduri" cum faci tu. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Si cum ai ajuns la concluzia ca asta ar fi "teoria mea"?
|
|||
|
|||
![]()
Aha acum te-ai convertit?exact ce banuiam:)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stai prost la capitolul realitate. credinta si iubirea cu fapte=ceea ce afirm eu credinta si iubirea teoretica=religia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stai prost la capitolul coerenta. Daca dezvolti iubirea in tine stii ce ai de facut. Din dogme si Hitler a vrut rasa blonda :)) |
|
|||
|
|||
![]()
Tu stai prost, spui numai abureli. Cred că nici tu nu știi ce crezi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa inteleg ca m-am convertit de la "teoria mea" la .... ce? :)
Tu stii despre mine o multime de lucruri de care eu n-am habar. Daca o continuam in felul asta, o sa pui cap la cap piesele unui personaj. Poate scrii si o carte pe care sa o citesc mai tarziu sa-mi aflu viata :)) Serios acum: Tu realizezi sper, ca daca micuta imagine despre mine pe care ti-ai format-o dintr-un mic schimb de informatii intre noi este atat de distorsionata raportata la realitate, intelegi cat de distorsionata probabil este marea imagine pe care ti-ai format-o despre lume?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Extraordinar: ai stat mult sa concepi o asemenea filozofie? ma bucur sa aflu cate ceva din intelepciunea ta ,daca o ai, realizezi sper ca imaginea despre tine mi-am facut-o dupa ce ti-ai facut tu imaginea despre mine, bagandu-te in seama cu teoria ta ca apoi sa te contrazici singur ca de fapt tu imi acceptai mie "teoria". Sincer eu cred ca nici nu ti-ai dat seama ca ma amuza sa ma joc cu "ratiunea ta." :)) |
|
|||
|
|||
![]()
Iar tu nu iti dai seama ca imi place sa ma amuz cand devine cineva offtopic.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi | OvidiuO | Pocainta | 76 | 19.04.2013 20:51:24 |
Dogma Democratiei si Dogma Statului Paternal | Mihnea Dragomir | Dogmatica | 71 | 17.02.2013 19:45:07 |
Sfantul Andrei, zi libera legal | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 07.06.2011 11:37:45 |
Episcopul Padovese decapitat la comanda divinitatii . | cocacoc | Generalitati | 28 | 10.06.2010 16:34:22 |
Rugaciunea libera | Florin-Ionut | Rugaciuni | 26 | 30.11.2009 20:04:41 |
|