Citat:
În prealabil postat de nicoletajuravle
DACA ESTI HOMOSEXUAL SPER CA DUMNEZEU SA TE LUMINEZE!GANDESTE-TE LA UN CIRCUIT ELECTRIC (MAI TEHNIC VORBIND) SI ACOLO EXISTA UN (+)SI UN(-) NU FUNCTIONEAZA NIMIC (+)CU(+)
|
Nu crezi ca esti cam dura???? Inteleg ca poate te enerveaza faptul ca isi cam bate joc de Hristos si Biserica dar totusi?... Dace esti cu adevarat crestina ar trebui sa fii mai intelegatoare. Dar cat timp reactionezi asa nu vei fi nimic altceva pentru acest gen de oameni decat o fanatica.
Apropo de ce s-a discutat. Am avut si eu problema cu acest pacat ( sincer vorbind cred ca foarte putini oameni nu au practicat asa ceva, mai ales barbati). Cand m-am intors la credinta am iesit din acest pacat pentru totdeauna ( credeam ). Dar m-ai tarziu am cazut iarasi. Si nu puteam sa ma ridic. Si in acea saptamana nu era de serviciu duhovnicul meu la biserica ci celalalt preot paroh ( sunt 2 ). M-am spovedi de vreo cateva ori intr-un timp foarte scurt. Din pacate la acest preot. Prima data a spus sa nu deznadajduiesc. A doua oara a spus ca isi bate joc diavolul de mine si sa lupt. A treia oara si-a pierdut rabdarea si a spus ca daca mai cad nu ma mai primeste la spovedanie. M-a smintit foarte mult. Dar din mila lui Dumnezeu nu am mai cazut. Dar iar a urmat un razboi puternic si desi l-am biruit credeam ca-l voi pierde urmatoarea zi ( eramm obosit dupa acest "razboi":) ). M-am spovedit in acea seara si era duhovnicul meu la biserica. Ce frumos a fost... Cu cata dragostea imi spunea sa nu deznadajduiesc ( imi stia firea ) si sa incerc sa pacatuiesc mai rar daca nu pot sa ma opresc, sau ca sunt lucruri normale din cauza ca sunt tanar si aceste impulsuri sunt f puternice si alte sfaturi. Bineinteles ca de atunci n-am mai cazut. N-as fi suportat sa il dezamagesc pe duhovnic.
Ce am vrut sa spun prin asta? Daca te ispiteste gandul sa cazi in pacat sa stii ca daca nu birui vei ajunge in iad. Daca ai cazut in pacat sa nu uiti ca Hristos a venit sa mantuiasca pe pacatosi. dar cea mai mare prostie e sa-ti faca cineva morala ca ajungi in fundul iadului daca pacatuiesti. Prin dragoste se poate rezolva multe lucruri decat prin morala.
Am citit la inceput ceva mesaj ca nu e un pacat asa grav si era asemanarea cu un bat care sa-l sprijine pe un schiop. E total gresita. Acest pacat te duce intr-un univers bolnav si murdar. Stiu din experienta. Cand esti pe aceasta cale a mantuirii si lupti impotriva acestor pacate murdare ( cel putin in cazul meu ) se intampla sa ajungi intr-o lume frumoasa, a copiilor, inocenta. Difera total de acea lume murdara. Si vai cand te indragostesti... Ce frumos e... O dragoste curata fara sa ai ganduri de desfranare. Sa iti vina sa imbratisezi persoana iubita sa o saruti dar sa nu mergi mai departe ca simti ca ai murdari acea iubire cu placerea ( cred ca am spus prea multe:D ). Si asta e frumusetea pocaintei: ca poti ajunge sa simti acea frumusete chiar daca ai cazut in pacat. Sa dea Dumnezeu sa vada si acei oameni acea lume minunata. Decat sa am un astfel de "ajutor" - acest pacat- mai bine sa fiu vesnic schiop.
Pe de alta parte e si ceva bolnavicios acest pacat. Poate nu iti consuma trupul dar pe plan psihologic te poate duce la nebunie. Sunt lucruri spuse de psihologi dar pe care nimeni nu le spune. Freud mare initiator al sexualitatii ( parca ) in psihologie era impotriva masturbarii. Si iti creeaza dependenta acest act de eliminarea a secretiilor respective. La cei care alterneaza aceasta cu relatiile heterosexuale nu isi prea dau seama. Dar creeaza dependenta. Pentru mai multe informatii cititi volumele de Danion Vasile: "Iubirea si sexualitatea" si in special primul volum in care vorbeste despre aceasta "joaca".