![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Acestia trebuie ignorati ,,Ca nu stiu ce fac...'',deoarece o cantitate semnificativa din acele comentarii sunt postate la misto iar respectivii,multi care nu sunt cu mult mai batrani decat respectiva fata(retineti va rog ca conceptul de fata pt un procent destul de mare dintre acestia este inteles la fel de bine ca teoria stringurilor,). Pe ce lume traiam eu cand credeam ca oamenii se indragostesc si se gandesc tinut de mana si plimbari? it doesnt work that way.....
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 12.01.2012 at 01:52:48. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Incearca sa gandesti normal, sa intelegi ca sunt o multime de tipologii masculine....si ca daca iti vezi de sufletul tau, de rugaciune..vei cunoaste barbati adevarati, sau mai bine zis ii vei putea vedea. Oricum, imi vine greu sa cred ca opinia ta se extinde si asupra preotilor, sau asupra tuturor barbatilor din viata ta...fara deosebire. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Buna Anna, Iti inteleg foarte bine dezgustul pentru acest tip de comentarii. Eu am vazut si commenturi care ar veni din partea fetelor tot cu iz sexual si rautacios. Uite, intamplator am dat de un video pe youtube despre o pereche de gemene unite si toti de pe-acolo vorbeau despre ce avantaje sexuale ar putea primi de pe urma fetelor gemene. Trist si revoltator. (E vorba de gemenele Abigail si Brittany Hensel) Simona. |
|
|
||||
|
||||
|
Ideea ca se utilizeaza anticonceptionale pt ca nu Doamne-Fereste sa fie in orice familie 10-20 copii care sa moara de foame,nu este decat o exagerare scornita de unii.
Unele femei sunt mai fertile,alte nu prea iar altele deloc,iar inainte de perioada utilizarii in scara larga a anticonceptionalelor nu putem spune ca toate familiile duceau in spate de la 10 copii in sus. Exemplul femeilor din familia mea:strabunica 3 copii,bunica 4,matusa 4,mama 1,sora bunicii 1.Aceste femei nu au luat in viata lor pastile abortive dar atat le-a dat Dumnezeu.Sora bunicii din un copil cat a avut a ramas cu 0 decedand la varsta de 16 ani si cum altii nu au mai putut sa faca,s-a pus pe adoptat. Apropos de murit de foame,eu si parintii mei am cam murit de foame cand ei au ramas someri exact dupa revolutie iar eu eram doar un copil.Vezi nu conteaza numarul?Depinde de intamplarile care se abat peste capul unor familii si familii...Nu este o reteta universala ca numai cei multi mor de foame,daca au niste parinti intelepti invatati sa munceasca nu sa se vaiete atunci sigur nu moare nimeni de foame. Cei care mor de foame sunt lenesii si analfabetii,sau ambele. Ce ma revolta pe mine sunt tocmai acesti indivizi care nu vor sa investeasca in educatia lor,care nu stiu sa faca nimic concret insa se plang de mama focului ca sunt muritoare de foame si fac mereu apel la mila crestineasca. Aici sunt cam confuza,nu cunosc cum ii inzestreaza pe oameni Dumnezeu...dar stiu sigur ca celulele cenusii se mostenesc pe linie genetica ...probabil ca nu putem sa avem pretentie de la oricine sarman sa devina o somitate,dar cel putin sa faca niste munci simple sa-si castige painea! Daca vezi ca esti fertila si faci copil in fiecare an si nu mai vrei,e de ajuns sa te opresti,trimite-ti sotul in alt pat!!!Gasiti un hobby ceva...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Barbatul sa-i dea femeii iubirea datorata, asemenea si femeia barbatului. Femeia nu este stapana pe trupul sau, ci barbatul; asemenea nici barbatul nu este stapan pe trupul sau, ci femeia. Sa nu va lipsiti unul de altul, decat cu buna invoiala pentru un timp, ca sa va indeletniciti cu postul si cu rugaciunea, si iarasi sa fiti impreuna, ca sa nu va ispiteasca satana, din pricina neinfranarii voastre. Este gresit sa credem ca venirea unui copil tine doar de lucrarea omeneasca. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Idea este ca nimeni nu vb despre abstinenta ca despre o cale corecta,justa de a nu avea copii.Unele femei au avut probleme de sanatate ramanand insarcinate la scurt timp dupa ce au nascut,o pauza intre nasteri de cel putin 1 an fiind benefica refacerii organismului. Nu tine doar de lucrarea omeneasca,dar daca nu indeplinesti niste conditii pur fizice,acel copil nu apare doar din miracole ceresti,fara unire trupeasca( a fost o singura exceptie in istorie!).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Am gasit la dr. Dmitri Avdeev un punct de vedere interesant, ce ne prezinta intr-o alta lumina problema barbatilor afemeiati. Acesta considera ca femeile se fac vinovate pentru atitudinea de consumism pe care barbatii o au fata de ele, deoarece au alintat prea mult barbatii. Iata ce spune dr. Dmitri Avdeev:
"O fata trebuie sa fie inaccesibila si atunci barbatul va da dovada de calitati morale: barbatie, tarie de caracter, asiduitate, bunatate si tandrete. El va deveni cavaler, aparator al curatiei si neprihanirii feminine. Astfel, barbatul va fi nevoit sa va cucereasca increderea si dragostea, manifestand calitati de barbat adevarat, nu de afemeiat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 04.02.2013 at 22:59:12. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? | N.Priceputu | Reguli in Biserica | 113 | 19.11.2012 14:12:39 |
| De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 10:24:09 |
| barbatii pot fi fideli unei singure femei? | Jamaica | Nunta | 133 | 10.09.2012 17:06:38 |
|
|