Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.12.2012, 20:51:15
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
De luat aminte. Eu prefer sa incui usa pana cand aduc din alta camera bani sau obiecte unor persoane necunoscute.
Bine faci. Eu am lasat usa larg deschisa, pentru ca nu m-am gandit ca m-ar putea fura si nici nu-mi place sa inchid usa "in nas" omului pana ma asteapta. Insa cum am patit-o, o sa-mi fie invatatura de minte.
Vechi 20.12.2012, 21:56:17
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Bine faci. Eu am lasat usa larg deschisa, pentru ca nu m-am gandit ca m-ar putea fura si nici nu-mi place sa inchid usa "in nas" omului pana ma asteapta. Insa cum am patit-o, o sa-mi fie invatatura de minte.
Cel mai la îndemână ar fi să ai tot timpul un pix prin preajmă, pentru orice eventualitate.....te apără de hoți sau poți să scrii ceva frumos cu el!
Vechi 20.12.2012, 22:48:07
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Angry

citesc, citesc, atat cat reusesc si continui sa ma crucesc!
atitudinea lui Alin m-a dezamagit!! habar am cine este, dar din mesajele lui am inteles ca este un om cu mult bun simt, cunostinte alese de cultura generala, om credincios si perspicace! imi devenise simpatic asa.. printre cuvinte!
Alin, trebuie sa ceri scuze Antoniei pentru lipsa de getilete! nu asa se vorbeste unei femei (fie ea servitoare sau ultima tiganca din sant)! si mai ales in public! daca erai asa ultragiat, puteai transmite o apostrofare in privat!

iar fiindca te arati asa un adept si nu te simti afectat de mult trambitatul cip pe calea stramta a mantuirii, afla ca misteru' president obama "te-a salvat" de la viata chinuita cu birocratia!! a gasit "solutia" de-a salva economia (momentan americana) - americanii oricum traiesc intr-un paradis al nebunilor - si-a iesit la inaintare cu "geniala" idee:
http://www.youtube.com/watch?v=ZhooqqHZtm4

poate intr-un an, hai cu ingaduinta 2, te vei pricopsi cu "minunatul" cip salvator de cozi infernale la doctori, spaga, grija de-a nu pierde portofelu' dar mai ales groaza nebuna de-a te sti urmarit de teroristii kamikaze... brrrrr vei fi cu totul protejat! asigurat! sigilat!
n-ar trebui oare sa mai reflectezi? dar esti "liber"...

in orice caz, se pare ca usor, apostazia inainteaza! si de unde vine? tot din "tara tuturor posibilitatilor", nu da ea tonul? citeam ca si Bruxellesul ar fi interzis bradul de Craciun intr-o piata publica, dar americanii sunt mult mai "evoluati"
http://www.semneletimpului.ro/stiri/...ului-8281.html

sunt voci (soptite momentan) care spun ca vom pierde Ardealul! sunt preoti care stiu despre proiectul Haarp, despre orizontul sumbru al libertatii noastre, dar nu pot vorbi din amvon despre asta, stiu ce panica ar crea!
ne spun doar atat: (si li se citeste ingrijorarea in privire): sa ne rugam cu lacrimi si inima grea!
iar noi facem misto... tot inainte, tovarasi! deh...
Vechi 21.12.2012, 00:54:01
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
sunt voci (soptite momentan) care spun ca vom pierde Ardealul! sunt preoti care stiu despre proiectul Haarp, despre orizontul sumbru al libertatii noastre, dar nu pot vorbi din amvon despre asta, stiu ce panica ar crea!ne spun doar atat: (si li se citeste ingrijorarea in privire): sa ne rugam cu lacrimi si inima grea!
Nu puteti pierde Ardealul, fara ca ardelenii sa-si doreasca asta.
Vechi 21.12.2012, 10:07:15
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
Nu puteti pierde Ardealul, fara ca ardelenii sa-si doreasca asta.
Vrei sa spui ca invadarea Romaniei de catre amiralul Miklos Horty in 1940 au dorit-o ardelenii?
Sau (poate) tu vorbesti despre pierderea definitiva, nu temporara?

Last edited by Demetrius; 21.12.2012 at 11:04:24.
Vechi 21.12.2012, 10:13:38
celestial_pottery
Guest

Implicit

Antonia, ai telefon mobil? Daca da, pica toata tirada asta mistico-beligeranta.
Alin si Dragos spun lucruri de bun-simt. "Catre Calea Intunecata, frica drum usor si iute este" - Maestrul Yoda.
Adica pana si copiii pot invata ceva, chiar si dintr-un film pentru copii, numai unii adulti nu vor asta... Am dat asa citat, pentru ca poate tre' sa ma cobor la un anume nivel...de dragul interlocutorului, intelegeti voi...
Daca as fi ortodox, as sustine canonizarea Parintelui Iustin, dupa ce se va muta la Domnul. Insa in chestia asta s-a inselat amarnic! Ca si Augustin cu predestinarea, chit ca e in sinaxar. Si sincer, cred ca Parintele Parvu e mai presus de acel scriitor bisericesc din Africa latina, care s-a delectat din plin de bucuriile carnii, si apoi a tarat si pe altii in greseli mai profunde si mai subtile, secole de-a randul.

Last edited by celestial_pottery; 21.12.2012 at 10:17:18.
Vechi 21.12.2012, 12:08:50
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Vrei sa spui ca invadarea Romaniei de catre amiralul Miklos Horty in 1940 au dorit-o ardelenii?
Sau (poate) tu vorbesti despre pierderea definitiva, nu temporara?
Azi nu mai sunt circumstantele din 40, atat noi cat si Ungaria facem parte dintr-o alianta militara. Eliza vorbea la viitor, nu la timpul trecut, deci regatenii n-au cum sa piarda Ardealul daca noi, ardelenii, nu ne dorim in majoritatea noastra independenta, nici macar autonomia teritoriala. Daca noi ne-am dori, probabil s-ar organiza un referendum cum vor sa faca in Catalunia si atunci situatia s-ar putea schimba, insa vocile care viseaza federalizarea sunt izolate si prea firave.

Last edited by ioanna; 21.12.2012 at 12:27:11.
Vechi 21.12.2012, 12:27:05
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
Azi nu mai sunt circumstantele din 40, atat noi cat si Ungaria facem parte dintr-o alianta militara, insa Eliza vorbea la viitor, nu la timpul trecut, deci regatenii n-au cum sa piarda Ardealul daca noi, ardelenii, nu ne dorim in majoritatea noastra independenta, nici macar autonomia teritoriala. Daca noi ne-am dori, probabil s-ar organiza un referendum cum vor sa faca in Catalunia si atunci situatia s-ar putea schimba.
Sunt multi ardeleni, inclusiv batranul meu, care "s-au saturat de Romania". Ii inteleg foarte bine, surprinzator de bine pentru un bucurestean nativ. :) :P Romania este, cred, pe planeta, la locul 1 cu "felicitari" la proasta/corupta/cleptomana administratie si dispretul fata de cetatean, mai ales in Sud. Insa problema e ca oamenii, cand au o idee sau initiativa politica de acest gen, nu isi dau seama ca de fapt mass-media este cea care le-a indus-o, incepand un proces oarecum autocatalitic. Cu alte cuvine, e bine sa fim atenti ce ne dorim, pentru ca avem sub nas exemplul iugoslav.
Vechi 21.12.2012, 13:04:02
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit IPS Andrei Andreicut

Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, IPS Andrei, a comentat speculațiile privind apocalipsa, conform profețiilor mayașe.

"Sunt doar speculații, referitor la momentul acela solemn când va veni parusia (a doua venire a lui Iisus Hristos la Judecata de Apoi - n.r.), Sfânta Scriptură spune "nimeni nu știe nimic", nici îngerii lui Dumnezeu, nici Fiul, ci numai Tatăl cel din ceruri. Se fac speculații care nu ar trebui să îi problematizeze pe creștinii noștri, pentru că nu vin din spațiul creștin. Au fost și denominațiuni de origine creștină care dădeau tot felul de pronosticuri, dar nu se întemeiau pe învățătura creștină, învățătură echilibrată, care spune oamenilor atât: trebuie să trăiască frumos și, dacă trăiesc frumos, fie că vine sfârșitul mâine, fie că vine peste un milion de ani, același lucru este. Este o simplă fabulație", a spus ÎPS Andrei.

http://www.libertatea.ro/detalii/art...ii-427870.html
Vechi 21.12.2012, 15:08:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
Alin, trebuie sa ceri scuze Antoniei pentru lipsa de getilete! nu asa se vorbeste unei femei (fie ea servitoare sau ultima tiganca din sant)! si mai ales in public! daca erai asa ultragiat, puteai transmite o apostrofare in privat!
La ce te referi?

Citat:
iar fiindca te arati asa un adept si nu te simti afectat de mult trambitatul cip pe calea stramta a mantuirii, afla ca misteru' president obama "te-a salvat" de la viata chinuita cu birocratia!! a gasit "solutia" de-a salva economia (momentan americana) - americanii oricum traiesc intr-un paradis al nebunilor - si-a iesit la inaintare cu "geniala" idee:
http://www.youtube.com/watch?v=ZhooqqHZtm4
poate intr-un an, hai cu ingaduinta 2, te vei pricopsi cu "minunatul" cip salvator de cozi infernale la doctori, spaga, grija de-a nu pierde portofelu' dar mai ales groaza nebuna de-a te sti urmarit de teroristii kamikaze... brrrrr vei fi cu totul protejat! asigurat! sigilat!
n-ar trebui oare sa mai reflectezi? dar esti "liber"...
Daca te referi la titlu: "CNN: Obama on debt deal: Everyone has to chip in" si vrei sa faci conexiuneacu obsesia antoniei pe care se pare ca o impartasesti, ei bine, ai dat-o in bara si de data asta, probabil datorita faptului ca engleza nu este tocmai punctul tau forte.
Nici la mine, dar macar nu sunt atat de credul.
Poate ar trebui sa stii ca trebuie sa mesteci inainte sa inghiti, altfel o sa ai probleme cu stomacul. Garantat!

"chip in"
1. To contribute money or labor: We all chipped in for beer.
2. To interrupt with comments; interject.
3. To put up chips or money as one's bet in poker and other games.

Citat:
in orice caz, se pare ca usor, apostazia inainteaza! si de unde vine? tot din "tara tuturor posibilitatilor", nu da ea tonul? citeam ca si Bruxellesul ar fi interzis bradul de Craciun intr-o piata publica, dar americanii sunt mult mai "evoluati"
http://www.semneletimpului.ro/stiri/...ului-8281.html
Tu chiar citesti ce postezi?
Nu e vorba de "americani", ci de asociatii ale ateilor si ai avea ce sa inveti de la ei, macar ei se mobilieaza pentru crezurile lor.

Citat:
sunt voci (soptite momentan) care spun ca vom pierde Ardealul!
Noi care? Guvernul de imbuibati si nesimtiti de la Bucuresti? Au vandut (aproape) tot ce se putea vinde din tara asta, atat timp cat mai este ceva de vanzare nu se vor opri.

Si atat timp cat romanul in continuare va fi ceea ce este, va fi loc si de mai rau.

Si mai exact, ce crezi tu ca iti apartine din tara sau lumea asta?

Citat:
sunt preoti care stiu despre proiectul Haarp,
Vrei sa spui ca sunt unii care stiu prostii despre proiectul Haarp?

Sa fii credincios nu inseamna sa crezi toate prostiile care se vehiculeaza pe Internet.

Citat:
despre orizontul sumbru al libertatii noastre, dar nu pot vorbi din amvon despre asta, stiu ce panica ar crea!
Sunt creduli, dar nu prosti de creduli daca vorbim de fanteziile harpienie.

In ceea ce priveste "orizontul sumbru al libertatii noastre" de mult nu mai este un orizont.

Libertate nu inseamna cum cred unii, ramasi cu mintea in trecut, libertatea de a spune bancuri politice sau a critica puterea, nu inseamna nici dreptul de a calatori in strainatate, nici de a manca friptura in fiecare saptamana (daca iti permiti ceea ce multi nu), politic libertatea inseamna capacitatea de a decide pentru viitorul tau si a tarii tale, ori din punctul asta de vedere nu este nici o diferenta fata de inainte de '89 ba chiar este mai rau, macar atunci exista se pare un interes pozitiv a celor de la guvernare vizavi de viitorul tarii, acum este chiar dimpotriva, iar din punctul asta de vedere aveam mainile legate si atunci iar acum chiar poate mai mult.

Insa ai inteles bine, scopul acestor aberatii nu este acela de a "dezvalui" ceva ci tocmai acela de a instaura teama, chestie la care cei ca voi ajutati f. mult colportand dezinformarea, teama care este urmata la majoritatea indivizilor de servitute si apatie iar la o parte, chipurile, protestatarii, de reactii in nici un caz tocmai potrivite si echilibrate.

Citat:
Cei care cred in fantome nu mai cred ca diavolul este real, asta e problema.

Last edited by AlinB; 21.12.2012 at 15:19:00.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre sfarsitul lumii biturica25 Generalitati 135 19.12.2013 00:22:25
Sfarsitul lumii ironizat! UNNOOM Generalitati 11 20.12.2012 17:45:26
Vine Sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 23 29.11.2012 22:56:32
sfarsitul lumii costi21 Din Noul Testament 23 07.09.2009 16:53:57
Vine sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 71 10.04.2009 22:04:53