![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
25. După ce se va scula stăpânul casei și va încuia ușa și veți începe să stați afară și să bateți la ușă, zicând: Doamne, deschide-ne! - și el, răspunzând, vă va zice: Nu vă știu de unde sunteți, 26. Atunci voi veți începe să ziceți: Am mâncat înaintea ta și am băut și în piețele noastre ai învățat. 27. Și el vă va zice: Vă spun: Nu știu de unde sunteți. Depărtați-vă de la mine toți lucrătorii nedreptății. 28. Acolo va fi plângerea și scrâșnirea dinților, când veți vedea pe Avraam și pe Isaac și pe Iacov și pe toți proorocii în Împărăția lui Dumnezeu, iar pe voi aruncați afară." |
|
|||
|
|||
![]()
but in time they will rise for their freedom.
http://www.youtube.com/watch?v=lSL1L...D6F7D&index=14 http://www.youtube.com/watch?v=Djicb...eature=mh_lolz |
|
|||
|
|||
![]()
Nene, din ce sectulica faci parte?
|
|||
|
|||
![]()
:)))) aceeasi placa ca restu'
Crezi ca daca as fi facut parte din vreo secta mi-ar fi greu sa spun, crezi ca mi e frica de tine, dar daca vrei tu atat de mult sa sti iti spun Din secta " eu nu stau toata ziulica 24/24 pe forum crestin ortodox sa dezbat firul in paispe pe teme de noaptea mintii ca tine, eu mai am si o Viata, ca da Il cunosct". Ai inteles? din aceasta secta fac parte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
atât timp cât încearcă să îmi impună cu cine, cum și în ce fel, consider că încearcă sa-mi controleze viața. iat faptul că instigă împotriva "pacatosilor" ce este? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu sunt de acord cu comportamente că cele exemplificate. trebuie să fie aspru pedepsite. dar același lucru se întâmplă și la hetero. televiziunile ne prezintă mai mereu cazuri de fetițe agresate de psihopati. psihopatul este psihopat indiferent de orientarea sexuală. dar nu putem să generalizam. |
|
||||
|
||||
![]()
Atât ai înțeles tu în 10 ani de legătură cu Biserica?
|
|||
|
|||
![]()
@dumitru73:
Iar nu înțeleg, iartă-mă: cum poate Biserica să impună cum, cu cine și în ce fel? Doar pentru că spune ce este păcat și ce nu? Asta seamănă cu supărarea copilului pe părintele care-i spune când greșește. Pentru în Biserică auzim cuvântul Tatălui. Și nu e nimeni obligat să-l asculte; doar cei care vor să fie fii. Și iarăși, cum instigă împotriva păcătoșilor? Pentru că eu întotdeauna am auzit spunându-se la biserică: „Iubește-l pe păcătos; urăște păcatul!” |
|
||||
|
||||
![]()
... si asta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar un tata bun nu își admite fii unul impotriva celuilalt. instigă prin faptul că induce credincioșilor ideea că homosexualii sunt "altfel" de oameni, "murdari", nefrecventabili. doar un exemplu. |
|