![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu doarme deloc,pentru a se odihni inchide ochii si sta intins in pat,el este o raritate ,doctorii spun ca e perfect sanatos chiar daca nu doarme.Ce are el se numeste boala.In prezent chiar sutn 2-3 persoane in lume care nu mai dorm de ani buni,nu ca au insomnii,nu ca nu vor. |
|
|||
|
|||
![]()
Oricum,eu nu cred ca este posibil asa ceva,somnul reprezinta un proces mult mai complex decat pare si are beneficii pe masura asupra vietii.
|
|||
|
|||
![]()
Oricat de ciudat suna, dar am auzit si eu de un om, care nu mai dormea de ani de zile.
Tot asa am auzit de persoane care nu mai mananca de mai multi ani... Si acest lucru e greu de crezut si totusi am citit despre o femeie, care nu manca de f multi ani, cu cresteri si pierderi in greutate de 500 g. Necunscute sunt caile Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu am auzit la televizor de un barbat care nu doarme de 17 ani(acum vre-o 3-4 ani),dupa care s-a detaliat cazul si s-a specificat ca,de fapt nu doarme cum trebuie de aceasta vreme,adica doarme doar vre-o 3-4 ore pe noapte...ceea ce este o mare diferenta.Am spus ca nu cred a nu putea dormi deloc,dar putin se poate si exista anumiti factori care poate determina aceasta,mai mult sau mai putin cunoscuti.
Cat despre mancare....as fi foarte fericita sa renunt cat mai mult la ea in favoarea unui somn sanatos!!,oricum,cand ai insomnii nu ai pofta de mancare. Una peste alta,sunt convinsa ca exista lucruri misterioase,afectiuni misterioase si minuni,in ceea ce priveste viata si existenta pe pamant.
|
|||
|
|||
![]()
Eu cand am insomnii am pofta de mancare mult prea mare...e ciudat....
|
|
|||
|
|||
![]()
Oameni buni, ce n-as da sa am si eu insomnia asta de care se plang toti. Eu dorm prea mult! Si dorm bine! Si nu ma pot trezi dupa 8 ore de somn, deci chiar nu pot, imi trebuie efort supra-omenesc. Ca sa ma pot ridica din pat cat de cat trebuie sa fi dormit 9 ore cel putin, si ca sa mai fiu si odihnita bine, trebuie sa fie 10. Nu stiti vreo solutie? Daca dorm sa zicem 8 ore noaptea, deja pe dupa-masa ma simt franta si trebuie sa dorm vreo 2 ore, si le dorm asa, zici ca as fi fost la coasa. Ii admir enorm pe oamenii care dorm putin, pentru mine sunt adevarati eroi, nu exagerez.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ah, am uitat sa mentionez ca nu beau cafea, o fi asta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Am observat, ca atunci cand din diferite motive (neintemeiate, evident) nu ma rog seara inainte de culcare, somnul imi e f greu, ma trezesc mai mult obosita decat odihnita si mi-am trecut noaptea visand tot felul de vise fara noima. Dar cand fac rugaciunile cu tragere de inima, somnul e usor si odihnitor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce spui tu pare a fi oboseala cronica, nu e bine,du-te la medic,nu e normal ca dupa 8 -9 de somn dormite zilnic sa te simti obosita dupa vreo 6 ore,sau dupa o perioada mica din zi.Eu am probleme cu somnul anul asta ,dorm putin,in etape,tarziu,m-am saturat de examinat peretii si gandit la tot felul de lucruri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scurgerile in somn va rog intrati si ma lamuritii! Ajutor! | ghost7 | Pocainta | 16 | 14.07.2014 00:31:55 |
Timpul sacru | georgeval | Sfanta Liturghie | 17 | 17.02.2014 22:59:21 |
Paralizia in somn | Marcel_Ionut | Generalitati | 4 | 02.01.2013 01:26:33 |
Cum ne furam timpul? | Marius22 | Generalitati | 22 | 21.02.2009 23:12:10 |
TIMPUL ? | allen_sky | Generalitati | 45 | 13.09.2007 19:51:02 |
|