Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2011, 20:28:05
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

scuza-ma, cand am auzit "cu flegme pe buze", i-am pus pauza si am inchis :D
Reply With Quote
Vechi 31.08.2011, 20:34:04
WhiteChakra's Avatar
WhiteChakra WhiteChakra is offline
Member

Data înregistrării: 22.08.2011
Religia: Catolic
Implicit

:))

Te-ai pus pe cruce de fraier Isuse
Că oamenii-s tot muci cu febra si tuse
Cu flegme pe buze, cu temeri și scuze
Cu germeni în spuse, cu cer negru-n cuget
El discerne cu fulger, digeră cu ulcer
Și disperă când nu e cel ce din sfere să urce
Da’ îngerii au cancer la aripi și-acum zboară-n jos
Da nu-s îngeri au cange e totu’ pe dos
Pământu-i frumos, verde, l-a pictat Tactu’ ca blegu
Dacă-l facea gri, poate nu vedeam jegul
Poate nu vedeam negru din orice respir
Poate nu-mi lipsea muzica din textul lu’ Shakespeare
Da-s toți surdo-muți, creștini urâți
Pășind pe spini desculți, copii născuți cărunți
Cerșind cu jind la adulți, scăpând suspini să-i cruți
Să-i uiți, să nu-i aduci în lumea asta de ciuți
Suntem deja prea mulți…

Tatăl nostru care ești în Ceruri
Am uitat Numele Tău, am ucis Împărăția Ta
Fără voia ta, ceru-i negru, așa-i si pe Pământ,
Pâinea noastră cea de toate zilele, ne batem pe ea astăzi
Și toți profită de greșelile noastre, și nici noi nu iertăm greșiților noștri
Și ne ducem cu toții în ispită, căci din noi izvorăște ce-i rău.
Amin!

Ai cuie-n mâini de fraier Isuse
Și tu ne găsești scuze
În curând o să plouă cu obuze
Când chipuri de președinți morți sunt muze
Pământu-i plin de vampiri cu ventuze
Ce-i sug sângele negru să-și hrănească roboții
Vii cu vinul, morții cu morții lor
Hoții cu preoții, ne prostesc cu toții
Ne iau din porții și tu ții să ne cruți pe toți, sti?!
Oamenii-s fiare, câini se bat pe pâini cu fiare'n mâini
Ovare poartă orfani de maine
Tac-tu’ a uitat de noi atunci noi cui ne închinăm?
Și-avem gaz în cer să-l intoxicăm
Am 16V, motor de 6 litri, 500 cp
Când trec pe strasse pițipoancele pică
Fraierii dau flegme de-oftică
O mână pe volan, una pe sticlă
Da] nu uit să mă închin când trec pe lângă biserică
Un pic de coca’n torpedo lângă o icoană mică
Sunt creștïn…
Reply With Quote
Vechi 31.08.2011, 20:56:05
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

prefer asa ceva http://www.youtube.com/watch?v=P8Rh-...eature=related despre moarte :) E bine sa ne mai amintim despre moarte cand si cand. Si despre sfinti.

Fiecare om da realitatii din jurul lui sensul care il are pt el. Eu nu vreau ca realitatea mea sa aiba legatura cu vreun sens cat de mic legat de hip-hop. punct.
Reply With Quote
Vechi 31.08.2011, 21:23:54
laviniu laviniu is offline
Banned

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
prefer asa ceva http://www.youtube.com/watch?v=P8Rh-...eature=related despre moarte :) E bine sa ne mai amintim despre moarte cand si cand. Si despre sfinti.

Fiecare om da realitatii din jurul lui sensul care il are pt el. Eu nu vreau ca realitatea mea sa aiba legatura cu vreun sens cat de mic legat de hip-hop. punct.
Ai dreptate din nou draga domnita, este un punct de vedere sanatos! Numai bine!
Reply With Quote
Vechi 31.08.2011, 21:37:58
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Post Pe bune?

Citat:
În prealabil postat de laviniu Vezi mesajul
Exista o vorba care nu este deplasata: spune-mi ce muzica asculti, ca sa iti spun ce fel de om esti ! Numai bine!
In parte.Omul e o fiinta complexa,nu poti judeca doar fiindca ii place un anumit fel de muzica.Uite imi place in acelsai timp:rap(nu ma sfiesc sa spun ca am ascultat si imi place Eminem),two steps from hell in special albumul all drones go to hell(stiu dupa nume suna a trupa de ,,metal d-ala nesimtit'' cum se zice la mine in cartier,dar e de fapt muzica instrumentala mai mult,de trailer ex. ziceti voi ca asta nu e frumos : http://www.youtube.com/watch?v=4a-jG...elated),lonely island(ma rog nu e chiar muzica,e parodie pe multe teme pusa pe muzica), dar si muzica clasica si jazz.ce poti deduce din asta.Pe de alta parte stiu ca multi dintre voi va dati niste fini ascultatori care numai muzica bisericeasca si clasica bagati(la fel ca la threadul despre carti,in care voi toti erati mari devoratori de carti crestine),dar nu uitati ca hip-hopul si rapul e un gen muzical in sine,cu foarte multe curente si compozitori .

Ps:Ai dreptate WhiteChakra,mare problema acum nu e rapul,ci onania aia muzicala facuta de Inna,Balan si alti ,,artisti''.ca Parazitii asculti voluntar daca asculti,dar porcarie d-aia sinistra aud peste tot la radio,in magazine,la strand,oriunde.Bine,bine,viata de dupa blocurile gri si chestii,dar cu promovarea vietii si mentalitaii hipsteresti,de club,(ca numai make me high,tequille,si sexy girl aud) nu se gandeste nimeni?
Vechi 31.08.2011, 21:38:33
Takeshi Tikano Takeshi Tikano is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.05.2011
Implicit

Nu am stat sa citesc tot topicul, am vazut ca s-a legat lumea si de cedry2k, si de deliric...nu stiu daca s-a legat si de haarp cord ( din care face parte cedry2k ), dar aceasta trupa chiar vorbeste de Dumnezeu, Iisus, ortodoxism..deh...va loviti de niste bariere lipsite de importanta, la fel ca in cazul melodiei Negru.
Reply With Quote
Vechi 31.08.2011, 21:57:24
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Nu inteleg intrebarea: “ e pacat sa ascult Parazitii”? E oare pacat sa merg pe strada si sa vad o prostituata? Conteaza ce invatatura tragi din ceeea ce asculti sau ceea ce vezi, doar esti supus zilnic la un flux de informatii. Parazitii ingroasa si ei randul "prostitutiei muzicale" de la noi, nu mai sunt ceea ce au fost candva ... pacat.

E pacat ca ascult power metal? metal-ul ala curat,clasic, fara compromisuri? :)
http://www.youtube.com/watch?v=t73wl...eature=related

Last edited by ioanna; 31.08.2011 at 22:28:57.
Reply With Quote
Vechi 31.08.2011, 23:14:05
WhiteChakra's Avatar
WhiteChakra WhiteChakra is offline
Member

Data înregistrării: 22.08.2011
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
Ps:Ai dreptate WhiteChakra,mare problema acum nu e rapul,ci onania aia muzicala facuta de Inna,Balan si alti ,,artisti''.ca Parazitii asculti voluntar daca asculti,dar porcarie d-aia sinistra aud peste tot la radio,in magazine,la strand,oriunde.Bine,bine,viata de dupa blocurile gri si chestii,dar cu promovarea vietii si mentalitaii hipsteresti,de club,(ca numai make me high,tequille,si sexy girl aud) nu se gandeste nimeni?
De Lady Gaga ce parere ai ? O satanista care isi bate joc de Iisus in ultimul hal iar sute de milioane de oameni o aplauda si o idolatrizeaza. Daca hip hop-ul e spalare pe creier, atunci asta ce e ?

Citat:
În prealabil postat de Takeshi Tikano Vezi mesajul
Nu am stat sa citesc tot topicul, am vazut ca s-a legat lumea si de cedry2k, si de deliric...nu stiu daca s-a legat si de haarp cord ( din care face parte cedry2k ), dar aceasta trupa chiar vorbeste de Dumnezeu, Iisus, ortodoxism..deh...va loviti de niste bariere lipsite de importanta, la fel ca in cazul melodiei Negru.
Exact, nu poti sa critici ce nu intelegi.

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Parazitii ingroasa si ei randul "prostitutiei muzicale" de la noi, nu mai sunt ceea ce au fost candva ... pacat.
De ce prostitutie muzicala ? Fiindca spun lucrurilor pe nume fara nicio jena ? Macar ei canta live, iar lumea apreciaza asta, nu ca 90% dintre "artistii" nostri dragi care se fac de rusine "prin concerte, cand le sare discul", daca ar fi sa-i citez pe paraziti. :)

Last edited by WhiteChakra; 31.08.2011 at 23:18:18.
Reply With Quote
Vechi 01.09.2011, 00:26:09
Nae123
Guest

Implicit

Dar decat hip hop, daca n-as avea alta alternativa, sigur as prefera nu numai Dan Balan sau Inna, as fi in stare sa ascult si manele, scuza-ma dar mai bine aud "of viata mea, of inima mea, ma scald in bani ca-s piscina, nevasta-mea-i nebuna, suntem 2 briliante, vreau sa-mi impart viatza cu tine,tu romanca eu tigan, vagabontul vietii mele, buzele tale doua petale, nu vreau banii tai nu sunt pe interes",etc.decat sa aud injuraturi de partile anatomice si alte chestii "secundare,perisabile" pe un ritm din care transpare rebeliune si ura.[/quote]

Am inteles si sint total de acord: realitatea baietilor de la Parazitii nu va intereseaza si preferati, in lipsa de alternativa, manelele. Ce nu inteleg eu, si am observat si la altii ca dumneavoastra: de unde stringeti atita dispret pentru ,,realitatea,, hip-hop? Ar trebui sa va fie mila, nu?
Reply With Quote
Vechi 01.09.2011, 00:52:04
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de WhiteChakra Vezi mesajul
De ce prostitutie muzicala ? Fiindca spun lucrurilor pe nume fara nicio jena ? Macar ei canta live, iar lumea apreciaza asta, nu ca 90% dintre "artistii" nostri dragi care se fac de rusine "prin concerte, cand le sare discul", daca ar fi sa-i citez pe paraziti. :)
Din punctul meu de vedere, dupa Irefutabil, au dat-o pe panta misto-ului accesibil, aerului morbid-umoristic din belsug, instrumentatie usoara, abundenta de injuraturi, cu alte cuvinte, au devenit comerciali. Muzica lor, care la inceput (pana prin 2003) avea un rol educativ, schimba ceva in oameni, schimba mentalitati, a devenit azi una strict pentru divertisment. Inainte mai scapau cate o injuratura, insa bine ales momentul, studiat, astfel incat sa accentueze o idee, acum, injuraturile lor sunt doar o murdarie meschina si saracacioasa, ceruta insa de publicul "parazit", amator de caterinca ieftina. Ei ar fi trebuit sa pastreze o doza de independenta fata de gusturile masei, n-au facut-o, s-au "prostituat". Ca sa nu mai zic de sound-ul lor, care n-a inregistrat niciun progres, Parazitii n-au crescut calitativ ,au crescut cantitativ in ceea ce priveste misto-ul, atat.

Last edited by ioanna; 01.09.2011 at 00:58:04.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
E pacat? ToaderValentin Intrebari utilizatori 5 18.12.2012 22:39:38
Pacat sau nu? Darkanian Pocainta 33 13.08.2010 23:19:44
e pacat? Valy76 Calugarul 23 22.03.2010 22:30:06
pacat? omosapiensi Teologie si Stiinta 3 25.01.2010 13:30:20
pacat sau nu? pisi Generalitati 34 18.06.2008 23:11:07