![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
scuza-ma, cand am auzit "cu flegme pe buze", i-am pus pauza si am inchis :D
|
|
||||
|
||||
![]()
:))
Te-ai pus pe cruce de fraier Isuse Că oamenii-s tot muci cu febra si tuse Cu flegme pe buze, cu temeri și scuze Cu germeni în spuse, cu cer negru-n cuget El discerne cu fulger, digeră cu ulcer Și disperă când nu e cel ce din sfere să urce Da’ îngerii au cancer la aripi și-acum zboară-n jos Da nu-s îngeri au cange e totu’ pe dos Pământu-i frumos, verde, l-a pictat Tactu’ ca blegu Dacă-l facea gri, poate nu vedeam jegul Poate nu vedeam negru din orice respir Poate nu-mi lipsea muzica din textul lu’ Shakespeare Da-s toți surdo-muți, creștini urâți Pășind pe spini desculți, copii născuți cărunți Cerșind cu jind la adulți, scăpând suspini să-i cruți Să-i uiți, să nu-i aduci în lumea asta de ciuți Suntem deja prea mulți… Tatăl nostru care ești în Ceruri Am uitat Numele Tău, am ucis Împărăția Ta Fără voia ta, ceru-i negru, așa-i si pe Pământ, Pâinea noastră cea de toate zilele, ne batem pe ea astăzi Și toți profită de greșelile noastre, și nici noi nu iertăm greșiților noștri Și ne ducem cu toții în ispită, căci din noi izvorăște ce-i rău. Amin! Ai cuie-n mâini de fraier Isuse Și tu ne găsești scuze În curând o să plouă cu obuze Când chipuri de președinți morți sunt muze Pământu-i plin de vampiri cu ventuze Ce-i sug sângele negru să-și hrănească roboții Vii cu vinul, morții cu morții lor Hoții cu preoții, ne prostesc cu toții Ne iau din porții și tu ții să ne cruți pe toți, sti?! Oamenii-s fiare, câini se bat pe pâini cu fiare'n mâini Ovare poartă orfani de maine Tac-tu’ a uitat de noi atunci noi cui ne închinăm? Și-avem gaz în cer să-l intoxicăm Am 16V, motor de 6 litri, 500 cp Când trec pe strasse pițipoancele pică Fraierii dau flegme de-oftică O mână pe volan, una pe sticlă Da] nu uit să mă închin când trec pe lângă biserică Un pic de coca’n torpedo lângă o icoană mică Sunt creștïn… |
|
|||
|
|||
![]()
prefer asa ceva http://www.youtube.com/watch?v=P8Rh-...eature=related despre moarte :) E bine sa ne mai amintim despre moarte cand si cand. Si despre sfinti.
Fiecare om da realitatii din jurul lui sensul care il are pt el. Eu nu vreau ca realitatea mea sa aiba legatura cu vreun sens cat de mic legat de hip-hop. punct. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ps:Ai dreptate WhiteChakra,mare problema acum nu e rapul,ci onania aia muzicala facuta de Inna,Balan si alti ,,artisti''.ca Parazitii asculti voluntar daca asculti,dar porcarie d-aia sinistra aud peste tot la radio,in magazine,la strand,oriunde.Bine,bine,viata de dupa blocurile gri si chestii,dar cu promovarea vietii si mentalitaii hipsteresti,de club,(ca numai make me high,tequille,si sexy girl aud) nu se gandeste nimeni?
|
|||
|
|||
![]()
Nu am stat sa citesc tot topicul, am vazut ca s-a legat lumea si de cedry2k, si de deliric...nu stiu daca s-a legat si de haarp cord ( din care face parte cedry2k ), dar aceasta trupa chiar vorbeste de Dumnezeu, Iisus, ortodoxism..deh...va loviti de niste bariere lipsite de importanta, la fel ca in cazul melodiei Negru.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu inteleg intrebarea: “ e pacat sa ascult Parazitii”? E oare pacat sa merg pe strada si sa vad o prostituata? Conteaza ce invatatura tragi din ceeea ce asculti sau ceea ce vezi, doar esti supus zilnic la un flux de informatii. Parazitii ingroasa si ei randul "prostitutiei muzicale" de la noi, nu mai sunt ceea ce au fost candva ... pacat.
E pacat ca ascult power metal? metal-ul ala curat,clasic, fara compromisuri? :) http://www.youtube.com/watch?v=t73wl...eature=related Last edited by ioanna; 31.08.2011 at 22:28:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
De ce prostitutie muzicala ? Fiindca spun lucrurilor pe nume fara nicio jena ? Macar ei canta live, iar lumea apreciaza asta, nu ca 90% dintre "artistii" nostri dragi care se fac de rusine "prin concerte, cand le sare discul", daca ar fi sa-i citez pe paraziti. :) Last edited by WhiteChakra; 31.08.2011 at 23:18:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar decat hip hop, daca n-as avea alta alternativa, sigur as prefera nu numai Dan Balan sau Inna, as fi in stare sa ascult si manele, scuza-ma dar mai bine aud "of viata mea, of inima mea, ma scald in bani ca-s piscina, nevasta-mea-i nebuna, suntem 2 briliante, vreau sa-mi impart viatza cu tine,tu romanca eu tigan, vagabontul vietii mele, buzele tale doua petale, nu vreau banii tai nu sunt pe interes",etc.decat sa aud injuraturi de partile anatomice si alte chestii "secundare,perisabile" pe un ritm din care transpare rebeliune si ura.[/quote]
Am inteles si sint total de acord: realitatea baietilor de la Parazitii nu va intereseaza si preferati, in lipsa de alternativa, manelele. Ce nu inteleg eu, si am observat si la altii ca dumneavoastra: de unde stringeti atita dispret pentru ,,realitatea,, hip-hop? Ar trebui sa va fie mila, nu? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 01.09.2011 at 00:58:04. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||