Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.06.2010, 14:58:04
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Doamne-ajuta!

Ceea ce iti raspund acum este valabil pentru ambele postari:

Dumnezeu sa te ierte, ca nu stii ce faci!

Pana acum ai facut proba unor interventii echilibrate. Dar, abia azi am inteles cat de jos poti sa cobori. Am dat telefoanele si adresa parintelui. Cel care nu crede poate sa mearga acolo, sa sune, sa roage pe cineva care locuieste in apropiere sa se intereseze. Ce am scris este edevarat.

Scriu si inca nu-mi vine a crede ca ai putut sa faci ceva atat de josnic. Dumnezeu sa te ierte!

Doamne-ajuta!
Nu te necaji, frate Laur. Toata lumea ar trebui sa te admire pentru ce ai facut si pentru ca lupti pentru dreptate si nu pentru minciuna. Dar sa tinem minte cuvintele Mantuitorului: "Daca M'au prigonit pe Mine, si pe voi va vor prigoni". Sa luam asta ca pe un semn bun.

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 18.06.2010, 15:09:19
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Cel care nu crede poate sa mearga acolo, sa sune, sa roage pe cineva care locuieste in apropiere sa se intereseze. Ce am scris este edevarat.
Dragule, nu neg ca ai spus adevarul pe care l-ai aflat.
Din pacate pentru tine si cei care au facut donatii, adevarul de la banca e altul.
Reply With Quote
Vechi 18.06.2010, 15:16:38
Scotianul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Din pacate pentru tine si cei care au facut donatii, adevarul de la banca e altul.
Am si eu o intrebare(sunt direct interesat de acesta problema)>de unde stii situatia de la banca?Si care este adevarul de la banca?eu stiu ca daca cineva este clientul unei banci atunci beneficiaza de confidentialitate.In acesta situatie tu ori ai o sursa in banca care a incalcat regula asta si in acest caz ai si dovada sau b).lucrezi chiar tu acolo.Inseamna ca ai la dispozitie extrase de cont.Posteaza ce probe ai in sensul celor afirmate.Repet:sunt direct interesat.
Precizare:este foarte grav ce spui.Acuzi un om de inselaciune si amesteci si o banca in afacerea asta.Serios vorbind>poti ajunge sa fi dat in judecata pt asa ceva.Gata cu gluma.Daca este o inselaciune vreau probe.Daca este o calomnie>Topcat:sa nu intri in beleaua vietii tale.O banca asupra careia pluteste suspiciunea de a fi sifonat date confidentiale,mai ales in aceste vremuri,te va da in judecata.Mare atentie la ce afirmatii faci.Asa ca te rog posteaza pe ce te bazezi ca sa stim adevarul.

Last edited by Scotianul; 18.06.2010 at 15:25:56.
Reply With Quote
Vechi 18.06.2010, 15:26:22
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
Am si eu o intrebare(sunt direct interesat de acesta problema)>de unde stii situatia de la banca?Si care este adevarul de la banca?eu stiu ca daca cineva este clientul unei banci atunci beneficiaza de confidentialitate.In acesta situatie tu ori ai o sursa in banca care a incalcat regula asta si in acest caz ai si dovada sau b).lucrezi chiar tu acolo.Inseamna ca ai la dispozitie extrase de cont.Posteaza ce probe ai in sensul celor afirmate.Repet:sunt direct interesat.
Nu pot sa iti spun, chiar sub protectia anonimatului.
Poti sa il intrebi insa pe respectivul de ce donatiile la BRD se fac in contul sotiei si de ce are nevoie de banii pentru tot creditul si nu pentru suma restanta si cea de pina la recolta.
De asemenea, daca a cistigat la Superbingo Metropolis :)
Reply With Quote
Vechi 18.06.2010, 15:29:04
Scotianul
Guest

Implicit

Citat:
Nu pot sa iti spun, chiar sub protectia anonimatului.
Poti sa il intrebi insa pe respectivul de ce donatiile la BRD se fac in contul sotiei si de ce are nevoie de banii pentru tot creditul si nu pentru suma restanta si cea de pina la recolta.
De asemenea, daca a cistigat la Superbingo Metropolis :)

Am sa verific cele spuse de tine.Sa citesti ce ti-am scris mai sus.Anonimatul nu te va feri de consecinte legale.Laurschepsis a postat unde se pot face donatii asa ca voi verifica chiar acolo daca este cazul.Iti mai spun odata:anonimatul nu te va apara.Este foarte grav ce ai spus.Intreaba un avocat.Nu te baza pe proxy sau alte smecherii.Trust me.
Reply With Quote
Vechi 18.06.2010, 15:32:02
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Am sa verific cele spuse de tine.Sa citesti ce ti-am scris mai sus.Anonimatul nu te va feri de consecinte legale.Laurschepsis a postat unde se pot face donatii asa ca voi verifica chiar acolo daca este cazul.Iti mai spun odata:anonimatul nu te va apara.Este foarte grav ce ai spus.Intreaba un avocat.Nu te baza pe proxy sau alte smecherii.Trust me.
Daca voi fi acuzat pe nedrept de inselaciune voi spune ca am avut o revelatie
Reply With Quote
Vechi 18.06.2010, 15:34:28
Scotianul
Guest

Implicit

Citat:
Daca voi fi acuzat pe nedrept de inselaciune voi spune ca am avut o revelatie
Acuzatia ar fi de calomnie+banca care te-ar putea acuza ca i-ai lezat imaginea.Se platesc daune-interese la greu asa ceva.In Vest nimeni nu se risca sa spuna asa ceva decat daca are probe clare.O sa vedem.Eu personal voi face tot posibilul sa aflu adevarul.Bye
Reply With Quote
Vechi 18.06.2010, 15:38:00
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Acuzatia ar fi de calomnie+banca care te-ar putea acuza ca i-ai lezat imaginea.
Sa fim seriosi
Oricum, daca vorbesti cu preotul sa-mi spui si mie ce a spus, de la banca e putin probabil sa obtii informatii.
Reply With Quote
Vechi 18.06.2010, 15:43:00
Scotianul
Guest

Implicit

Citat:
Sa fim seriosi
Oricum, daca vorbesti cu preotul sa-mi spui si mie ce a spus, de la banca e putin probabil sa obtii informatii.
Sunt foarte serios.Mai ales cand este vorba despre banci.Si tu de unde stii daca spui ca eu nu pot obtine aceleasi informatii?Pai tu cum le-ai aflat?Ai spus clar>,,adevarul de la banca e altul".Inseamna ca ai info confidentiale din banca.Ai indicat banca BRD.Am rude care au cont acolo si vreau sa stiu daca se sifoneaza info care pot ajunge pe forumuri.Sunt foarte serios Topcat.Nu glumesc deloc.Vorba multa saracia omului.O sa vedem ce vom afla.
Reply With Quote
Vechi 18.06.2010, 15:45:57
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
acum , ar fi frumos sa-i dai explicatiile cuvenite lui Laurentiu. Nu poti sa arunci asa cu vorbele ...tot ce a facut Laurentiu , pentru acest caz , izvoraste din prea plinul inimii sale si se numeste dragoste pentru oameni.
numai bine..

Thread Tools
Moduri de afișare