![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Cedez întrebarea lui Mihailc. Realizez că are o conexiune de internet mai lentă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care sunt darurile Duhului Sfânt?
|
||||
|
||||
![]()
bine ai revenit, mihai!
galateni 5, 22 dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor.
|
|||
|
|||
![]()
Bine v-am regăsit! Răspuns corect Lore , acum așteptăm întrebarea ta!
|
||||
|
||||
![]()
Cum putem implini legea lui Hristos?citat biblic, va rog
|
|||
|
|||
![]()
Purtați-vă sarcinile unii altora și așa veți împlini legea lui Hristos. (Galateni 6:2)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nimănui cu nimic nu fiți datori, decât cu iubirea unuia față de altul; că cel care iubește pe aproapele a împlinit legea. (Romani 13:8) „Iubirea nu face rău aproapelui; iubirea este deci împlinirea legii” (Romani 13:10) Pana se gandeste Mihai la o intrebare, pun eu una simpla: Care e cel mai renumit artefact biblic din Noul Testament? Last edited by ioanna; 02.11.2011 at 22:25:16. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iertare de intarziere, m-am luat cu treaba. Mihai, ai cuvanul:)
|
||||
|
||||
![]()
Indiciu: Cautarea acestui artefact face jonctiunea intre civilizatia crestina si civilizatia celtica. In ciclurile celtice, se spune ca Galaad, Parsifal si Bohors au gasit artefactul, in timp ce ceilalti cavaleri ai mesei rotunde s-au pierdut pe drum, rataciti in povesti de dragoste. Gata, v-am dat raspunsul "mura in gura" :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|