Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.06.2007, 13:07:46
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Citat:
În prealabil postat de romandragut
Citat:
În prealabil postat de odin
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de calator
asteptam si filmul pt varianta Tanacu (macar in film poate ii da un final mai fericit)
Am doua propuneri pentru rolul maicilor si una pt Corogeanu!
Oooo,da, da... si eu am...:D:D:D
lol. eu vreau sa fiu maicuta rastignita. lol.
Iata niste replici, care nu-si au locul pe acest topic. Se simte nevoia unui administrator activ(stiu ca din pacate nu are timp), care sa elimine asemenea manifestari. Din pacate avem destule de acest gen pe forum, fara ca cineva sa ia atitudine. Nu ne putem abtine oare, de la asemenea cuvinte fara noima? Acesta este un forum si nu e cazul sa dam celor din afara motiv sa ne judece pentru nivelul scazut pe care il afisam.
Totusi, interesanta companie, nu ziceti?!? Iar si iar aceeasi atitudine.
Consider ca ar trebui inchis acest topic, intrucat nu au mai fost de mult timp luari de pozitie la acest caz.
Sa o lasam pe Irina Cornici, fie-i tarana usoara, sa se odihneasca in pace!
Parerea ta. Sau noi (Sebastiana, calator, odin, eu, etc), daca avem putin umor, nu mai putem discuta?

Soro, imi place sa cred ca "umorul este corolarul inteligentei".
Pe de alta parte, daca te deranjeazã, nu mai citi despre Tanavu. Ramai la parerea ta. :)
Vechi 25.06.2007, 13:50:06
ancah
Guest

Implicit

Pentru "umorul" vostru debordant puteti deschide alt topic. Mi se pare lipsa de respect, sa va folositi de acest topic, pentru a face glume.
Vechi 25.06.2007, 15:07:18
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Pentru "umorul" vostru debordant puteti deschide alt topic. Mi se pare lipsa de respect, sa va folositi de acest topic, pentru a face glume.
Scumpa mea, este un forum liber (cel putin aparent :D). Vezi si tu partea buna: decat sa ne certam mai bine glumim!

Pe de alta parte, cum altfel decat in gluma pot lua multe dintre postari?
Vechi 25.06.2007, 16:09:59
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

:)Mirean,stii cum este aici,fata este moarta si e in Rai(asta e singura bucurie a mea si a multora),oamenii aceia sufera,si mai e chiar o vorba care se cam potriveste bine de tot cu aceasta stare de aici:"tara arde,si baba se piaptana",la aceasta s-a referit Ancah,pe indirect,si o inteleg ca nu e cazul si nici Topicul glumelor,ca sa ne permitem sa glumim,vizavi de suferinta altora,cum am facut chiar eu,din pacate,dar,decat sa ma contrazic la infinit cu voi,am schimbat atmosfera,intrand in jocul vostru,si nefiind mai breaza decat voi,fiind,de altfel,ca si voi,"baba"aceea,sau"mosul"acela care se mai si piaptana,cand altii sufera,din pacate.???
Vechi 25.06.2007, 16:12:49
Senior Member

Implicit

Cand am zis ca asta e singura bucurie a mea si a multora,m-am referit la faptul ca ea este in Rai,ci nu m-am referit la faptul ca este moarta,saraca,asa ca ai grija sa nu imi rastalmacesti cuvintele scrise in graba.
Vechi 25.06.2007, 16:15:25
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
:)Mirean,stii cum este aici,fata este moarta si e in Rai(asta e singura bucurie a mea si a multora),oamenii aceia sufera,si mai e chiar o vorba care se cam potriveste bine de tot cu aceasta stare de aici:"tara arde,si baba se piaptana",la aceasta s-a referit Ancah,pe indirect,si o inteleg ca nu e cazul si nici Topicul glumelor,ca sa ne permitem sa glumim,vizavi de suferinta altora,cum am facut chiar eu,din pacate,dar,decat sa ma contrazic la infinit cu voi,am schimbat atmosfera,intrand in jocul vostru,si nefiind mai breaza decat voi,fiind,de altfel,ca si voi,"baba"aceea,sau"mosul"acela care se mai si piaptana,cand altii sufera,din pacate.???
1. Ce vrei sa spui cu "nefiind mai breaza decat noi"?
2. Problema nu este cu moartea fetei...problema este cu apararea pe criminaluiui !
Ca veni vorba: Stii ce a facut Corogeanu la recurs? S-a admis stramutarea cauzei?
Vechi 25.06.2007, 16:32:47
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Citat:
Scumpa mea, este un forum liber (cel putin aparent :D). Vezi si tu partea buna: decat sa ne certam mai bine glumim!

Nu uita ca esti pe topicul Tanacu. Daca tu crezi ca poate fi loc de gluma, mai gandeste-te. Putina consideratie pentru un om care a murit. daca poti!
Vechi 25.06.2007, 17:14:19
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
Citat:

Nu uita ca esti pe topicul Tanacu. Daca tu crezi ca poate fi loc de gluma, mai gandeste-te. Putina consideratie pentru un om care a murit. daca poti!
Scumpa mea, nu iti place nu citi! Dar inceteaza sa mai dai sfaturi!
E drept, e tragic ca a murit o femeie! Mai tragic este ca altii apara criminalii!
Vechi 25.06.2007, 17:21:15
ancah
Guest

Implicit

Cred ca ar trebui sa nu mai dam curs provocarilor acestora. Este ultima mea postare pe acest topic.
Vechi 25.06.2007, 21:22:06
Senior Member

Implicit

:)Ancah,si eu sunt de acord cu tine,ca sa nu mai raspundem la provocari si,mai ales,provocatorilor,eu sunt ca si tine de altfel,de partea ADEVARULUI,adica de partea Lui Dumnezeu,asa ca,faca-se Voia Sa! Amin!si Doamne ajuta!:)
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
COMUNICAT DE PRESA TANACU TANACU Stiri, actualitati, anunturi 50 15.01.2011 16:00:37
Cazul Ungheni PadreCory Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 15 22.05.2008 12:13:01
cazul tanacu crypo Din Vechiul Testament 3 06.04.2008 15:06:52
Cazul Seraphim Rose si altii veilur Intamplari adevarate 15 14.12.2007 22:38:12