![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Soro, imi place sa cred ca "umorul este corolarul inteligentei". Pe de alta parte, daca te deranjeazã, nu mai citi despre Tanavu. Ramai la parerea ta. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru "umorul" vostru debordant puteti deschide alt topic. Mi se pare lipsa de respect, sa va folositi de acest topic, pentru a face glume.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, cum altfel decat in gluma pot lua multe dintre postari? |
|
|||
|
|||
![]()
:)Mirean,stii cum este aici,fata este moarta si e in Rai(asta e singura bucurie a mea si a multora),oamenii aceia sufera,si mai e chiar o vorba care se cam potriveste bine de tot cu aceasta stare de aici:"tara arde,si baba se piaptana",la aceasta s-a referit Ancah,pe indirect,si o inteleg ca nu e cazul si nici Topicul glumelor,ca sa ne permitem sa glumim,vizavi de suferinta altora,cum am facut chiar eu,din pacate,dar,decat sa ma contrazic la infinit cu voi,am schimbat atmosfera,intrand in jocul vostru,si nefiind mai breaza decat voi,fiind,de altfel,ca si voi,"baba"aceea,sau"mosul"acela care se mai si piaptana,cand altii sufera,din pacate.???
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand am zis ca asta e singura bucurie a mea si a multora,m-am referit la faptul ca ea este in Rai,ci nu m-am referit la faptul ca este moarta,saraca,asa ca ai grija sa nu imi rastalmacesti cuvintele scrise in graba.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Problema nu este cu moartea fetei...problema este cu apararea pe criminaluiui ! Ca veni vorba: Stii ce a facut Corogeanu la recurs? S-a admis stramutarea cauzei? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E drept, e tragic ca a murit o femeie! Mai tragic este ca altii apara criminalii! |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca ar trebui sa nu mai dam curs provocarilor acestora. Este ultima mea postare pe acest topic.
|
|
|||
|
|||
![]()
:)Ancah,si eu sunt de acord cu tine,ca sa nu mai raspundem la provocari si,mai ales,provocatorilor,eu sunt ca si tine de altfel,de partea ADEVARULUI,adica de partea Lui Dumnezeu,asa ca,faca-se Voia Sa! Amin!si Doamne ajuta!:)
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
COMUNICAT DE PRESA TANACU | TANACU | Stiri, actualitati, anunturi | 50 | 15.01.2011 16:00:37 |
Cazul Ungheni | PadreCory | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 15 | 22.05.2008 12:13:01 |
cazul tanacu | crypo | Din Vechiul Testament | 3 | 06.04.2008 15:06:52 |
Cazul Seraphim Rose si altii | veilur | Intamplari adevarate | 15 | 14.12.2007 22:38:12 |
|