![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Sunt daruri obisnuite si mai deosebite. Cele neobisnuite, pe care nu le primesc toti le numim harisme (si sunt cele ale proorociei, vindecarilor, etc. Sunt amintite in 1 Corinteni, cap. 12. Cele obisnuite sunt roadele Duhului pe care le da lore (Gal, 5, 22) si mai sunt pomenite si in Isaia 11, 2: duhul intelepciunii, duhul intelegerii, duhul sfatului, duhul puterii, duhul cunostintei, duhul temerii de Dumnezeu si duhul bunei credinte. |
|
||||
|
||||
![]()
marea reprezinta lumea veche, iar fiara e simbol al ultimului imperiu(o uniune de state) care se va impotrivi lui Dumnezeu si va fi condus de antihrist.
|
|||
|
|||
![]()
Foarte corect răspunsul. Așa cum lămurește chiar îngerul (Apoc. 17,15) apele reprezintă "popoare și gloate și neamuri și limbi.", marea fiind deci creuzetul acesta al națiunilor- Lumea Veche (Europa). Vedeți această "mare" din care iese Fiara în antiteză cu "pământul" din care iese fiara cu două coarne (Apoc. 13,11)?
Este o întrebare adițională, deoarece m-a surprins plăcut răspunsul dumneavoastră. Bineînțeles puteți pune întrebarea următoare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca tot am ajuns la Apocalipsa, ce semnifica rana de pe unul din capetele fiarei?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Având în vedere că termenul "Fiară" se referă la o putere politico-religioasă, această "rană de moarte" nu poate însemna decât slăbirea influenței pe care o exercită Fiara, respectiv un moment de criză în autoritatea acestei fiare asupra locuitorilor Europei (timpul la care s-a petrecut acest lucru se poate deduce din succesiunea evenimentelor descrise in Apoc.). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 03.11.2011 at 16:46:58. |
|
||||
|
||||
![]()
Interesant dialogul vostru, insa nu uitati sa puneti o intrebare. :)
Lore, ai cuvantul! |
|
|||
|
|||
![]()
Lore a pus întrebarea cu "rana de moarte", eu am răspuns (bănuiesc corect căci mi s-a spus un "așa este") deci pun eu întrebarea sau o așteptăm pe Lore?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De maine am sa revin ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Menținându-ne pe același subiect, unde apare "Lumea Nouă" în profeția apocaliptică?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|