![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate, Cocuta nu stie ca purecii se pot achizitiona si fara pisica ( de la vecini, de la tara, etc), si pot deveni chiar mai costisitori decat o pisica sanatoasa :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Nae Lăzărescu și Vasile Muraru: https://www.youtube.com/watch?v=V75g...=RDV75g2AeTFHA
|
|
|||
|
|||
![]()
Horațiu Mălăele, Mircea Badea - scrisoarea: https://www.youtube.com/watch?v=-WH8QSzv81c
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cam nepotrivit,nu crezi?
Imi cer scuze in numele tau pt tiganii pasnici si care isi cistiga painea cinstit!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Esti din ce in ce mai corecta politic. "Iubirea care imbratiseaza pe toti si toate" e parodia lui Anti la adresa credintei, poate retii asta: au spus-o/profetit-o sfintii. Fa o calatorie in Alaska, la Parintii rusi de acolo. Crede-ma, o sa iti foloseasca mult.
|
|
||||
|
||||
![]()
Chiar nu e amuzantă imaginea de mai sus; ea poate provoca un râs batjocoritor, doar. Însă nu este cu totul de neînțeles de ce cristirg, atât de supărat pe caricaturile la adresa creștinilor și a musulmanilor, caricaturizează el însuși, jignind un neam întreg de oameni.
Și nu, Barsaumas, asta nu înseamnă că trebuie să fim corecți politic, că nu avem voie să spunem, spre exemplu, că mulți dintre țigani fură. Noi nu învățăm de la occidentali cum să ne tratăm semenii, ci de la Hristos. |
|
||||
|
||||
![]()
Voi n-aveți sau n-ați avut niciodată un prieten țigan?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am o fină cu astfel de origini, chiar dacă mai mici de 100% :-)
Și câte discuții nu am avut din cauza asta din partea familiei mele proprii și personale... Fetița e foarte drăguță, aș posta și poze, dar poate nu e înțelept. |
|