![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta nu coane, ca e timpul sa plec la munca. Ciao, sleep tight!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu asta am vrut sa scriu, mi se pare incredibil felul in care unii votanti ii acuza pe toti cei care au o alta optiune. In rest, fiecare are dreptul sa-si sustina decent propria optiune. Eu nu indemn lumea nici sa iasa la vot si sa-l voteze pe unul sau pe altul, nici sa stea acasa. Dar ii indemn pe cei care s-au lasat cuprinsi de febra campaniei electorale sa deschida larg fereastra si sa se racoreasca ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor, lasati-o pe d-na Mirela.t in pace! E sub tratament pentru depresie sau poate tocmai l-a intrerupt... Nu e bine, luati-o cu binusoru` pe doamna! Sau ziceti ca ea si faceti cum va taie capul, numai n-o contraziceti!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc pt urare.post cu bucurii va doresc ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Gaz pe foc ne trebuie, crezi?
|
|||
|
|||
![]()
Ce vrei, ma mancau maxim degetelele sa va atentionez! Nu de alta, dar mi-e draga doamna :) (na, c-am zis-o si p-asta!!
Last edited by negruta; 13.11.2014 at 14:53:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din greseala i-am trimis altei colege mesajul care iti era destinat. Il voi modifica putin si uite ce-ti spun eu acum: Te comporti ca un copil. Sau poate chiar esti. Mai intai imi trimiti, asa ca sa ne mai amuzam oleca, o gluma de afis. Mi-ai trimis-o ca replica la afirmatia mea ca "de dragul copiilor mei as fi votat cu Iohanis." Nu am zis nimic pt ca mi s-a parut amuzanta si nu cred ca intentia ta a fost sa ma batjocoresti. Apoi ai trimis un mesaj cu "rusine celor bla, bla, bla..." Nici prin gand nu-mi trece ca te referi doar la mine... Cum iti permiti sa jignesti 50% din cetatenii Romaniei? Doar pt ca nu gandesc ca tine? Ce e cu tine Mirela.t? Asa esti tu? Ironica, ingamfata si obraznica? Refuz sa cred asa ceva! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu, Stiu ca nu ai acuzat biserica. Am inteles. Ai dreptate in ce zici.
|
|