![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Invierea Domnului sa-ti bucure inima si sa-ti lumineze mintea !
|
||||
|
||||
![]()
Sunt incercari , draga Cristina , important ca te lupti cu ele si Dumnezeu iti va rasplati odata si odata .
Rabdare , rabdare , rabdare si multa credinta !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Cleopa style.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E doar unul trait pe viu. Oricum , cred ca adevarul nu poate fi decat simplu , de aceea e vizibil copiilor. La minte trebuie sa fii matur , dar adevarul e simplu . Iti urez si eu ca,Invierea Domnului sa iti aduca bucuria aceasta simpla ! |
|
||||
|
||||
![]()
Un indemn adresat si de Parintele meu Duhovnic , Parintele Paul Lepadatu de la Biserica Marele Mucenic Mercurie .
Chiar acum a inceput transmisia in direct de la Ierusalim , transmisa la Trinitas TV. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La care cantare anume te referi? Ma gandesc si eu adeseori cine au fost aceia care s-au lasat manipulati si de ce. Nu reusesc sa inteleg ceea ce s-a intamplkat atunci si pe oamenii de atunci. Azi cand merg la Denii imi amintesc de femeile mironosite. Cam asta facem noi. Mai ales ca suntem mai mult femei in biserica. @Cristiboss - fratilor (ca mai era cineva care a pus pe un fir o poza imensa), va rog mult nu mai puneti asa poze mari. Se da peste cap tot firul si se citeste greu.
|
||||
|
||||
![]()
Hristos a Inviat !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Corul mi se pare laic dpdv al stilul sau muzical ,nu imi da aceiasi emotie. Manipularea de care vorbeam ,se refera ca,chiar daca erau multi iudei care il apreciau sau chiar il credeau pe Iisus , daca preotii lor le-au spus ca e eretic , si au aratat si forta necesara de a il lua prizonier , si au influentat si cativa cu voce mai tare ca sa ceara rastignirea lui,atunci si marea masa, s-a lasat purtata intr-un fel de vraja colectiva negativa. Nu ar fi facut-o daca nu stia ca ii are pe preoti in spate Vraja,cred ca consta in aceea ca ,erau curiosi cum cel ce facuse atatea minuni ,daca I s-ar face un rau fizic,ar fi nevoit sa se apere ,deci sa isi arate puterile supranaturale . Era cu un fel de fortare a transarii lucrurilor Si in plus ,venea la pachet si cu putina dezamagire ,adica daca ne-ai promis atatea ,si ai facut asa multe minuni , de ce nu te arati puternic in fata celor ce te acuza,si in fata multimii ,ca sa transam odata pentru totdeauna autoaritatea A fost un fel de 'care pe care' Miza umana era evidenta ,cine e seful ! Miza dumnezeirii insa era cu totul alta,si oamenii nu aveau de unde sa o stie ,era vorba de mantuirea intregului neam omenesc , si neapararea in fata agresorului . Cu o noblete inimaginabila pentru mintea umana ,Dumnezeu nu se apara in fata celor ce il agreseaza,desi ar fi putut sa o faca . Aceasta ca sa arate ca da libertate omului , si ca pacatul nu e invins tot prin violenta,ci prin mila si iertare si sacrificiu Practic ne-a facut pe toti de ras ,care credeam ca in cuie il vom lega pe Dumnezeu , cand de fapt El a lasat sa I se bata cuie ca sa le scoata pe ale noastre . Noi eram cei rastingiti (in moarte si pacat) ,nu El. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fiecare este diferit :) Mie imi place corul si imi da fiori. Slujbele de aici in State,in engleza sau greaca,cantaretii batrani,cu voci crapate de la strana nu imi spun mare lucru...in schimb cand ascult o slujba in lb romana de la Catedrala care are un cor bine pus la punct -sunt cum se spune"pe jos"...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|