![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Citat:
exemplu cu alcoolicul, se referea nu la spus, ci oricat ai incerca, fara vointa lui, nu poti face mare lucru.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Scapa de intrebari de genul :cum imi voi petrece timpul pe perioada mortii. Scriptura ne arata ca nu vei sti nimic (asa cum nu au stiut nici cei care au fost inviati). Tot ce vei sti este faptul ca primul eveniment dupa moarte este invierea, la revenirea Domnului Iisus Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
iti spun si tie ca si lui zorobabel...sa lasam gandirea secatara, sa nu mai facem noi din Dumnezeu un scut si in numele lui sa ne aberam. Comparatia cu Isus e penibila. Chiar simtiti nevoia sa fiti lipitori? nu puteti dormi daca nu va spuneti lectia? cine vrea sa crapa, pana la urma va crapa. n-am cum sa-ti schimb crestinismul tau. eu macar nu intru sa fac pe ortodoxa pioasa pe forumurile sectare.
|
||||
|
||||
![]()
sa sesize ce? ca e rost de malai? ca imi pot permite impertinenta de a agasa, jicni, insista, haitui oamenii punandu-l pe Isus ca pavaza? nu mi se pare crestineste. cred ca asta e diferenta dintre noi, voi nu va da-ti in laturi de la nimic, chipurile in numele Domnului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ti-e sila de gandirea sectara care spune ca Dumnezeu a zis sa propovaduim Evanghelia? ai o problema cu Dumnezeu atunci, ca El a poruncit asta. Nu mai da vina pe "sectari". Iti las niste versete din Romani sa meditezi la ele: "Căci: "Oricine va chema numele Domnului se va mântui". Dar cum vor chema numele Aceluia în Care încă n-au crezut? Și cum vor crede în Acela de Care n-au auzit? Și cum vor auzi, fără propovăduitor? Și cum vor propovădui, de nu vor fi trimiși? Precum este scris: "Cât de frumoase sunt picioarele celor ce vestesc pacea, ale celor ce vestesc cele bune!" " |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci recunosti ca sta in firea sectarilor sa se gandeasca la mantuirea altora, pe cand tie nu. Hmmm... 1 la 0 pentru sectari. ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Se stie. Cel mult o clipa (dupa perceptia celui ce moare).
Citat:
P.S. Te rog, descrie ce este acel "duh separat de trup" (despre care ai pomenit in postarea ta). |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|