![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai un suflet atat de delicat incat nu poti vedea rautatatea nu mai rade atat de copios la rautatile altora. Mai bine ia de suspina.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In orice caz, dupa cum am si scris, noi suntem niste oameni marunti, cu totii...numai ca tu afirmi ca ai niste daruri, care s-ar primi(logic) cand deja ai parasit aceste pacate, mici, tendinta de a spune rautati, de a raspunde cu aceeasi moneda, de a te enerva atunci cand citesti unele pareri, de a te mandri cu ceea ce ai...deci cumva ar trebui sa fii deasupra acestor preocupari, sa fii mai inbunatatita, sa te retragi atunci cand unele situatii iti fac rau, te tulbura, te indeamna sa faci pacate, deci te ispitesc. Tu ar trebui sa ramai cu treaba ta, ai tot spus ceea ce aveai de spus, ai tot argumentat, ai povestit...insa eu nu te vad ca evoluand spiritual stand pe acest forum crestin ortodox, ci vad ca pur si simplu iti faci rau si tie, pentru ca iti stribesti si din imaginea pe care o aveai, si pe care crezi ca inca o ai, dar si noua...( bine numai unora dintre noi, ca doar nu toti converseaza cu tine) pentru ca ce vezi ca facem noi negativ, faci si tu...si nu vad care e sensul pana la urma. Oricum, de cat timp esti pe acest forum noua nu ni s-a schimbat opinia despre cele spuse de tine( si cred ca e imposibil ca tu sa nu simti acest lucru), iar opinia ta despre Ortodoxie a ramas aceeasi ( bine banuiesc ca a devebit si mai negativa...deci iarasi iti faci un rau, pe care il puteai evita) si deci care-o fi sensul rautatilor astora aruncate in reprize, in opinia ta??? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Atat timp cat aveti o ceata pe ochi , voi penticostalilor, bapistilor nu veti vedea adevarata credinta de la care va-ti instrainat, de ce oare e greu sa fugi de chinurile care Dumnezeu ti le da spre mantuirea ta sau de ce vreti voi toate sa fie mai usoare ,care de fapt aici va fa fi usor in rugaciune poate,cum spuneti voi , dar voi nu vedeti ca voi slujiti ''satanei'' nu lui Dumnezeu si de asta voi nu aveti ispite asa mari ca la ortodoxi pentru ca cel rau stie deja ca slujiti in desart pentru drumul mortii si nu invierii intru Hristos si al Maicii Domnului care voi nu o recunoasteti ca o Maica a celui Prea Inalt de dreapta tatalui o sfanta din nastere o ''femeie'' care a nascut pe Dumnezeu intrupat nu i se poate spune ca e o simpla femeie
Last edited by MARIUS GABRIEL ; 16.05.2010 at 20:24:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai avut ocazia sa incepi frumos, cu dreptul, sa spui o gluma buna, sa ai un cuvant de incurajare pentru forumisti, o marturisire despre cum a lucrat Dumnezeu in viata ta, ceva, asa, mai de viata.
Dar ai ales sa incepi cu satana. Lasa-i pe sectari si apropie-te de Dumnezeu. El te asteapta cu bratele deschise ca pe fiul risipitor. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
buna ziua
numele meu este andreea si sunt crestin penticostal. sunt surprinsa sa vad cu cata rautate ne condamna ..ortodoscii,, de pe acest site! pt. marius gabriel ... noi slujim lui Dumnezeu care ne-a mantuit prin Isus hristos si moartea lui pe cruce !(IOAN 3:16 ) cat despre Maria , da a fost o femeie curata inaintea DOMNULUI SI A ACCEPTAT planul Lui. dar a fost doar o femeie creata ca si noi toti de Creator. nicaieri in Bilblie nu scrie sa il slavim pe vreun sfant oricare ar fi el si ce ar fi facut pt. Domnul! Scrie doar sa il slavim pe Dumnezeu si lucrarile lui minunate! asa cum voi nu intelegeti modul nostru de rugaciune si inchinare asa nu intelegem nici noi unele ritualuri ortodoxe cum ar fi botezul copiilor(Cristos s-a botezat ca om matur nu copil) , spovedania(Hristos e mijlocitor pt. mine inaintea Tatalui nu un preot care nu isi poate ierta nici lui pacatele). fiecare cu credinta lui . sa incercam sa fim oameni mai buni si slava Lui sa se vada in noi! |
|
||||
|
||||
![]()
se pare ca rugaciunile ale penticostalilor se aseamana cu asta + dans pe care nu intalnim in biserica ortodoxa cand cineva se roaga in liniste si nu deranjeaza pe ceilalti
http://www.youtube.com/watch?v=ZJUSYvMiQGc http://www.youtube.com/watch?v=eShUJ_NFx8Y
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur Last edited by vidoveczandrei; 03.08.2010 at 20:45:24. |
|
||||
|
||||
![]()
mai bine dati lauda din gura cantand ca aia aduce slava Lui Dumnezeu nu rock,nu metal rock,si doar simplu fara instrumente acele cantari pe care voi le faceti nu Ii place aceste cantari stricatoare de suflet pe care voi le cantati.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]()
Dar oare Psalmii lui David nu se cantau cu acompaniament de instrumente ?
Ia deschideti o Psaltire.... Voi chiar credeti ca Dumnezeu sta sa de delecteze dpdv estetic la cantarile noastre ? El, care este Marele Compozitor, care l-a facut pe Bach dintr-un pumn de tarana, credeti ca are nevoie de sa-I cante popa xsulescu pe nas, sau organistul ygreculescu dintr-o orga dezacordata, sau orchestra baptista zet, la chitari chinezesti ?! El, cel caruia Ii canta corurile ingeresti ?! Frumusetea cantarilor religioase, fie gregoriene, fie bizantine, fie gospel, fie la orga, fie la "instrumentul cu coarde" sau "instrumentele de suflat" despre care se vorbeste in Psalmi, fie la chitara, fie la taragot sau mai stiu eu la ce, este un dar facut de Dumnezeu credinciosilor, un instrument in ajutorul nostru, un mod de a ne impartasi din bucuria si Frumusetea care este Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci, pentru ritul răsăritean, o orgă este ceva ca nuca în perete. Cam cum e o chitară sau o baterie de tobe pentru ritul apusean.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|