Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.01.2010, 18:25:22
dorinastoica14
Guest

Implicit

Astă noapte,începând cu ora 12 pentru prima dată am sărbătorit Anul nou în biserică.După Sfânta Liturghie la ora 3 diminața s-au citit Moliftele Sfântului Vasile.
Biserica unde merg,deși foarte încăpătoare era plină,plină.M-am bucurat nespus văzând cât de mulți creștini au renunțat la televizor sau la petrecere, pentru biserică.
În pomelnicul pe care l-am dus la Sfântul Altar v-am pomenit pe mulți dintre acei pe care vă am în gândul și în rugăciunile mele.
Sfântul Vasile cel Mare să ne ferească pe toți de duhurile cele care lucrează răutatea.
LA MULȚI ANI!
Reply With Quote
Vechi 01.01.2010, 19:48:06
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit Sf.Ierarh Vasile cel Mare

Multumim Dorina pentru pomenirea numelor noastre la Sfanta Liturghie din aceasta zi a inceputului de an!Prin Hristos, Domnul vom invinge orice oprelisti si prin sfintii Sai a caror biruinta , nadajduim si noi sa o continuam, impotriva portilor iadului ca luptatori pentru implinirea Imparatiei lui Dumnezeu pe pamant.Dragostea crestineasca dintre noi trebuie sa fie mai puternica decat orice ar putea sa ne desparta.Doamne ajuta !
Vechi 01.01.2010, 19:49:37
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Implicit

La multi ani!Sa avem toti parte de marea bucurie a mantuirii!
Vechi 01.01.2010, 20:33:09
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Astă noapte,începând cu ora 12 pentru prima dată am sărbătorit Anul nou în biserică.După Sfânta Liturghie la ora 3 diminața s-au citit Moliftele Sfântului Vasile.
Biserica unde merg,deși foarte încăpătoare era plină,plină.M-am bucurat nespus văzând cât de mulți creștini au renunțat la televizor sau la petrecere, pentru biserică.
În pomelnicul pe care l-am dus la Sfântul Altar v-am pomenit pe mulți dintre acei pe care vă am în gândul și în rugăciunile mele.
Sfântul Vasile cel Mare să ne ferească pe toți de duhurile cele care lucrează răutatea.
LA MULȚI ANI!
Ce frumos as fi dorit si eu sa am ocazia sa fiu in biserica de anul nou nu am fost niciodata.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 02.01.2010, 00:13:35
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Oooo, ati crescut intr-o zi cat intr-un an, ca in poveste! majoritatea aveti 30 de ani(ce bine ca mi-am setat ziua de nastere, ca acum ma imbatraneau cu 9 ani! )! aveti varsta ideala! Sa ramaneti tineri la trup si la suflet, verzi si in putere!
Vechi 02.01.2010, 15:38:11
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Ce frumos as fi dorit si eu sa am ocazia sa fiu in biserica de anul nou nu am fost niciodata.
Sa mergi, sa vezi ce frumos este! Dar cred ca trebuie sa iti gasesti un loc de suflet ca sa te bucuri deplin! Noi am avut o surpriza placuta. Anul acesta a venit la biserica noastra un calugar de la Sf Munte Athos cu multe Sf. Moaste! A fost ceva special!
Reply With Quote
Vechi 06.01.2010, 14:51:36
dorinastoica14
Guest

Implicit

LA MULȚI ANI dragă Antonia(cred că acesta îți este numele).
Este minunat să fii născută în această sfântă zi când întreaga natură se înoiește prin sfințierea apelor.
Sfântul Ioan Botezătorul să te ocrotească și să te apere de toate uneltirile potrivnicilor.
Attached Images
File Type: jpg DSCF2982.jpg (67,7 KB, 3 views)
Reply With Quote
Vechi 06.01.2010, 15:04:36
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Sa mergi, sa vezi ce frumos este! Dar cred ca trebuie sa iti gasesti un loc de suflet ca sa te bucuri deplin! Noi am avut o surpriza placuta. Anul acesta a venit la biserica noastra un calugar de la Sf Munte Athos cu multe Sf. Moaste! A fost ceva special!
Fiti fericiti aveti biserici pe alese, sf moaste, biserici dupa suflet, ha eu am una singura aici ma multumesc cu atit.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 06.01.2010, 23:59:30
Miha-anca
Guest

Implicit

LA MULTI ANI, Antoradoi! Multa sanatate, bucurii duhovnicesti si tot ce iti mai doresti!
Reply With Quote
Vechi 07.01.2010, 01:09:24
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

Multumesc, cu intarziere, celora care mi-au spus la multi de ziua mea! Nu imi vine sa cred ca m-a si bagat cineva in seama! Domnul sa va binecuvanteze de ziua voastra!

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- PadreCory Generalitati 69 04.07.2010 18:14:17
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine mihailt Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 6 09.04.2010 01:20:01
FORUM iosif Generalitati 16 30.06.2009 08:17:16
Aniversari nede_mar Generalitati 1 30.08.2008 16:59:34
Aniversari si comemorari ancah Stiri, actualitati, anunturi 9 31.08.2007 08:01:08