![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ilinca, in orice in orice durere am fi, in orice necaz ..
Rugaciune catre Nascatoarea de Dumnezeu Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea, Nascatoare de Dumnezeu, primitoarea strainilor si ajutatoarea saracilor, bucuria celor mahniti, acoperitoarea celor necajiti, vezi nevoia mea, vezi necazul meu; ajuta-ma ca pe o neputincioasa, hraneste-ma ca pe o straina. Necazul meu il stii, dezleaga-l precum vrei, ca nu am alt ajutor in afara de tine, nici alta folositoare grabnica, nici alta mangaietoare buna in afara de tine, Maica lui Dumnezeu, ca sa ma pazesti si sa ma acoperi in vecii vecilor. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
adesea imi spun "Doamne, iarta-ma ca deznadajduiesc cand tu imi trimiti incercarile astea". ma apuca remuscarile ca in loc sa-l multumesc Bunului Dumnezeu ca suntem sanatosi, ma razvratesc si ma gandesc ca de ce nu am bani si posibilitati sa-mi duc munca la indeplinire. apoi vin facturile sau diverse cheltuieli si ma apuca iar deznadejdea.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu iti inteleg perfect starile, poate este plictisitor sa ma repet-ca una ce am trecut prin asa ceva, INSA INSIST pe acest aspect: noi oamenii avem permanent trebuinte arzatoare si urgente - da, chiar asa le percepem si din cauza ca le percepem imperios necesare incercam sa-I impunem lui Dumnezeu vointa noastra...Doamne te rog da-mi aceasta si aceasta...este foarte important ...nu mai am bani pentru hrana, sau pentru facturi, etc....Oare Cel ce L-a zidit pe OM nu stie acestea, oare Cel ce a facut ochiul nostru nu vede?! Oare Cel ce a creat urechea noastra nu aude?! EL ESTE DUMNEZEU, STIE, VEDE, INTELEGE TOTUL SI NE IUBESTE MAI MULTDECAT NE IUBIM NOI INSINE,INTR-O MASURA INMILIONITA FATA DE A NOASTRA!!!
In cele din urma Il jignim spunandu-I ce sa faca cu noi sau ce nevoi avem....EL stie acestea si le intelege mai bine decat noi...il jignim pentru ca in felul acesta Il consideram un fel de functionar la primarie sau avocat caruia trebuie sa-I explicam problemele ca sa ne poate ajuta.... Atitudinea aceasta este gresita, ne trebuie putina detasare fata de orice lucru pamantesc:da, eu doresc mult sa mi se implineasca aceasta dar inima mea o pun la picioarele Tale Doamne, fa cu mine cum doresti si arata-mi ce doresti sa face eu!!! Mi se pare suficient pentru moment, eu cred ca daca Dumnezeu nu daruieste un lucru, acela nu este bun pentru persoana respectiva, asa cum mama refuza categoric sa dea in mainile unui copil micut cutitul, pentru ca nestiind ce sa faca cu el se va rani. Copilasul meu de sase ani are o propozitie de incheiere la sfarsitul rugaciunilor sale...Doamne te rugam sa ne ierti, sa ne daruiesti sanatate, bucurie, mantuire si daca doresti Tu da-ne ceea ce avem noi nevoie! (mie mi se pare ca cuprinde tot ce trebuie cerut). Domnul nostru Iisus Hristos pentru rugaciunile PreaCuratei Maicii Sale si ale sfintilor parintilor nostri sa-ti daruiasca ajutorul de care ai tu nevoie!
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce sa zic, dar eu cred ca pur si simplu TREBUIE SA TE ROGI! Orice ar fi, orice gand de descurajare ti-ar veni, trebuie sa te rogi. Aici este lupta ta. ROAGA-TE! Cand te gandesti ca nu mai are rost atunci roaga-te cu si mai mare indarjire! LUPTA! LUPTA! Rupe din tine ca sa te rogi, nu te lasa! Chair daca iti fuge gandul in alta parte tu citeste in continuare, Domnul te aude si te intareste.
LUPTA pentru ca poti! Ai puterea sa duci rugaciunile la capat! Dai vointa, iei putere! Domnul si Maica Domnului cu tine! Slava Domnului pentru Toate! :) |
|
|||
|
|||
![]()
elisabeta, marimira, corinne, va multumesc f mult! este o lupta psihologica teribila in mine.
sper ca in curand sa scriu lucruri mai imbucuratoare. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Uneori simt si eu muscatura deznadejdiei si simt ca sunt singura, desi in jurul meu sunt multi oameni deosebiti si care tin la mine.
Simt tristete si disperare.. Trebuie sa staruim in rugaciune si sa credem ca Dumnezeu ne iubeste! Pentru ca ne iubeste!! Iar, restul, necazurile, supararile, nevoile, lipsurile trebuie sa invatam sa le primim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
pt ca nu sunt aleasa pt joburi de birou. ii prefera pe ai lor. ca sa fac un curs imi trebuie bani. poate par negativista, dar chiar am putine optiuni.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
*singurul exemplu cu tarile nordice,mi-a fost oferit de un prieten,care a plecat la studii in Finlanda si-mi spunea ca moare de foame,ca nu poate gasi job nici sa spele cu mopul intr-un fast-food. Acum on topic,referitor la Ilinca:nu inteleg ce fel de situatie e aceasta in care pleci cu parintii,nu exista planuri sau macar planuri de rezerva?parintii nu ajuta?toate aceste compromisuri le faci pt a te putea duce la scoala acolo?mai precis,care a fost telul emigrarii?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
nu am plecat cu parintii si oricum ei ma pot ajuta, dar putin. scopul emigrarii este in principal profesional.
am mai spus, nu vreau sa dezvalui alte detalii. d.p.d.v. organizatoric, chiar m-am ocupat de tot ceea ce tinea de puterea mea, de asta nu are rost sa detaliez aici. sunt intr-o situatie care tine STRICT (majusculele nu sunt intamplatoare) de vointa lui Dumnezeu. eu aici am scris, pt a dezbate latura asta a problemei care nu mai tine de mine, ci de ceea ce vrea sa faca El cu mine. asta este latura asupra careia eu nu am niciun control, care imi creeaza adesea stari de disperare, de descurajare. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Confuzie, frica, deznadejde, lene etc. | AGabriela | Generalitati | 8 | 21.12.2011 23:10:09 |
cum sa scap de deznadejde | Mtcrysty17 | Generalitati | 27 | 05.11.2011 00:26:56 |
Disperare... | thudor | Generalitati | 89 | 01.11.2008 01:14:28 |
|