![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
atunci UNDE E PROBLEMA cu aceste cipuri. Sunt SIGUR ca aceste cipuri NU sunt pecetea 666
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e ironic? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lumea cu ale ei..cand a mers vreodata societatea per ansamblu intr-o directie fericita? Citat:
Diavolul nu depinde de tehnologie "hitech", natura umana de fond, ecuatia ispitei sunt aceleasi de la inceputul veacurilor. Si chiar si asa, ar fi exagerat sa se spuna ca este o macro-diversiune - e un fenomen de proportii f. reduse, scopul lui sunt tulburari locale si de moment. Nu stiu cati au observat dar o data cu "cipusoarele" s-a declansat si un val de atacuri anticlericale si stiliste. E de ajuns sa cititi comentariile de pe blogurile "saccsiv" si "apologeticum" ca sa intelegi ca "fanii" miscarii in buna parte nu au nimic de a face cu BOR, chiar daca unii se dau "ortodocsi". |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
La fel si cand banul de hartie a inceput sa inlocuiasca aurul si argintul. Sau banii electronici pe cei fizici. Fiecare etapa economica de acest gen a rezolvat anumite probleme si a introdus altele noi. Si totusi, nimic apocaliptic desi daca tii musai.. Citat:
Si acum sunt carduri in circulatie si nu mi se pare ca sunt pierdute/furate intr-o proportie atat de mare. In plus, orice card este protejat cu un PIN care nu este f. usor de aflat. Exista desigur si infractiuni de acest gen dar nu atat de multe cat cred unii. Si sa zicem ca este "incorporat". Cum nu se poate fura? Nu trebuie decat un bisturiu. Mai mult, o data ce e "incorporat" si comunicarea se face RF in loc de contact fizic, se deschid noi posibilitati pentru infractiuni. Citat:
Citat:
E ca si cand ai spune ca ti se ofera un mers ocazional cu masina absolut gratuit dar chipurile trebuie sa refuzi ca-ti pierzi conditia fizica. Citat:
![]() Ce inseamna in acest context "simplitate"? |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Raman totusi la ideea ca prioritar e viata noastra personala, raportarea noastra sincera si directa la Dumnezeu apoi conjucturile. Cum au existati apostati in toate timpurile, la fel au existat si sfinti in toate timpurile. Reducand totul la esenta, aceasta suntem noi(viata noastra traita in ascultarea de BIserica). Citat:
Zic asta, gandindu-ma ca poate exista sau nu actiuni similiare si in alte colturi ale lumiii, dar de care nu avem cunostinta. Nu pot garanta ca doar la mine pe ulita sunt nori, cata vreme nu am surse precise si din alte parte. Or daca ipotetic vorbind, vorbim de un plan la nivel mondial, atunci e putin probabil ca acesta sa s efaca cunoscut. E firesc sa se lucreze pe sectoare. Dar repet, ipotetic vorbind. Poate e doar o agitatie a unor pseudo-ortodocsi(treaba cu cipurile.) Celalalt aspect, privind venirea lui antihrist ca si crestin il cred si ma astept sa se petreaca intr-un viitor(mai mult sau mai putin apropiat). Trag insa nadejde ca nu voi apuca acele timpuri. Citat:
Cred ca asta e o adevarata apostazie. Sa te razvratesti impotriva slujitorilor Bisericii si sa incerci o adevarata reforma in interiorul ei. Eventul sa scoti si oamenii in strada ca sa protesteze. Asta in conditiile in care viata personala e departe de a fi schimbata.... Citat:
Ca de obicei, extremele sunt periculoase.
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 19.09.2012 at 16:34:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Cuviosul Dionisie de la Colciu risipeste tulburarea cu privire la actele electronice, pecetluire si vinovatie:
http://carteromaneasca.wordpress.com...-de-hristos-a/ “Unii duhovnici din Romania, pe care i-am intrebat, au spus asa: „Cu buletinul nu va faceti probleme, ca nu-i bai cu buletinul, fiidca lepadarea va fi clara. Ca se va spune: «Ori te lepezi de Hristos, ori nu poti cumpara si vinde nimic.»”. Altii spun ca-i viclenie, ca o sa fie foarte vicleana treaba, ca n-or sa spuna, „uite, te lepezi de Hristos si poti cumpara sau vinde”. Deci, care-i treaba? O sa fie clara lepadarea?O sa spuna: „Mai, ori accepti asta si poti cumpara orice, dar te lepezi de Hristos, ori daca nu te lepezi de Hristos, n-ai sa poti cumpara nimic din magazine”? - Apoi da! Da! Asa cred ca o sa fie, o sa spuna clar: „Leapada-te de Hristos si uite, ai toate bunatatile!” - Parinte Dionisie, se spune ca omul, cand va primi stampila asta, benevol se va lepada de Hristos si n-o sa mai poata face fapte bune, adica o sa fie ca un fel de robot. Multi se tem sa primeasca pasapoartele si buletinele electronice, zic ca ele contin stampila aceasta si chiar s-au creat multe neintelegeri. - Parinte, e lucru simplu. Cand ti-or pune pe mana sau ti-or da: „Uite, aici e 666, primeste-l!”, si tu vei primi, atuncea esti vinovat, fiindca stim de mici copii ca acela-i Antihristul. Dar, daca el, fara sa te intrebe, fara nimica, nu-ti spune: „Uite, iti dau pasaportul, da’ inauntru am pus stampila lui Antihrist”, nu-ti spune, nu stii nimic, si ai tu ideea ca nu cumva sa fie scris, atuncea n-avem pacat. Avem pacat cand tu singur o ceri: „Da-mi stampila, 666, ca eu ma dau cu voi”. Atuncea-i pacat! Dar daca el ti-o da fara sa stii tu, fara sa iti ceara ideile tale, atuncea nu e. Ca la Dumnezeu nu este nedreptate. Numai Dumnezeu este adevarul.” |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Daca in primul caz nu simti nimic, in al doilea ai totusi nevoie d eo anestezie ca sa nu simti. Citat:
Citat:
Citat:
Simplitatea o vad ca o multumire cu putin, cu alimente de baza, cu haine modeste. Mofturile si confortul ajung sa coste...si uite asa te trezesti intr-un frumos joc de domino.
|
|||
|
|||
![]()
Dr. Vasile Astarastoae critica cardul de sanatate cu cip:
http://www.youtube.com/watch?v=f64mXGm0CV4 |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip | antoniap | Generalitati | 1174 | 05.06.2015 11:04:59 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 1 | 13.03.2010 19:30:22 |
Carduri de Craciun | Hartford | Generalitati | 30 | 09.02.2009 15:27:27 |
|