![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Bine, eu intelesesem ca n-are nici macar o forma de organizare atomica, asa incat se cerceteaza doar prin calcule, la nivel teoretic.
|
|
||||
|
||||
![]()
Va invit sa aruncati o privire
http://revelation13.net/KingJames6c.html
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Materia neagra nu se considera a fi ceva foarte deosebit de materia "alba". Diferenta intre ele ar fi ca prima interactioneaza doar gravitational. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
se poa'ca campul electromagnetic al lhc sa convearga spre orizontul gn (care are masa,fie ea si infima)? Presupunem,speculam... Eu zic ca se poate(stiinta spune ca nu exista imposibilul). Ei,inaintand cu rationamentul meu de maimuta elevata pot sa ma gandesc si io la ce ar urma din convergenta asta ? Pot ! Si ajung la concluzia "logiga" ca gn nu vrea sa mai moara,ba din contra ,sa'ncapataneaza sa traiasca si sa infrupte cu vartosenie din bunurile noastre pp. Si uite asa folosind "ratiunea" ajungem la o concluzie nu tocmai fericita.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Da,da ii in conditie de echilibru de la D-zeu lasata,asa ca,atata timp cat el sade frumusel unde trebe' sa sada, nu-i bai...Si,sa stii ca dorm linistit,ca,daca tre'sa'ntample sa'ntampla, stii tu, ma refer la chestia aia cu sminteala noastra...
|
|||
|
|||
![]()
Totusi sa nu te prinda fara ulei in candela ta .
|
|
||||
|
||||
![]()
Stimablla(ori Stimabile) esti rupt(a) de context...Eu tocmai asta faceam aici,puneam ulei
in "candela".
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 02.04.2010 at 16:46:58. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
„Cu pace să ieșim”,„Întru numele Domnului” | VladCat | Sfanta Liturghie | 4 | 07.01.2013 18:54:33 |
„Motto-ul” de zi cu zi | Delalucaci | Generalitati | 3 | 20.01.2012 20:25:48 |
„Viața cuiva nu stă în...” | VladCat | Spiritualitatea ortodoxa | 0 | 20.11.2011 14:18:21 |
Este ingaduit crestinilor „sa minta pentru Dumnezeu”? | mariamargareta | Secte si culte | 19 | 16.01.2011 16:01:02 |
Dumnezeu a zis: „Să fie lumină!” | cozia | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 0 | 13.01.2008 05:33:55 |
|