![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua!
Anul acesta parintii mei implinesc 25 de ani de la cununia civila si 24 de la cununia religioasa, as vrea sa le fac o surpriza si sa vorbesc cu preotul bisericii unde sau cununat ca sa isi reinnoiasca juramintele...problema este ca nu stiu cand sa fac acest lucru...anul acesta sau la anu'??(din motive financiare nu au putut face si cununia civila si cea religioasa in acelasi an... au facut cununia civila acum 25 de ani..si cununia religioasa acum 24 de ani) Va rog sa ma ajutati! Doamne ajuta! Last edited by masmaya; 24.07.2010 at 08:56:42. |
|
||||
|
||||
![]()
Se intelege ca este vorba despre Nunta de Argint, care se sarbatoreste la 25 de ani de la casatoria religioasa.Vorbeste cu preotul!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
...da..exact..este vb de nunta de argint:)...o sa incerc sa vb cu preotul..insa credeam ca poate a trecut cineva prin aceeasi problema:)..iti multumesc de sfat!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
da.. pai ce sa zic... cred ca poti sa iti reinoiesti juramintele in fiecare an :)..insa... cred ca nu m-am exprimat cum trebuie:)..as vrea sa sarbatorim nunta de argint (adica atunci cand se implinesc 25 de ani de casnicie...si intrebarea mea era defapt...cand se reinnoiesc juramintele dupa 25 de ani de cand am semnat actele...sau dupa 25 de ani de cand ne-am cununat religios???)...
... asta e problema.... nu stiu cum e corect...dupa acte peste 2 luni ar trebui sa organizez tot...prima oara am zis eu ca nu vad de ce ar fi vreo problema sa facem la 25 de ani dupa acte...dar o prietena m-a pus pe ganduri cu chestia asta....si acum ma gandesc ca... dc crestineste e sa faci slujba la 25 de ani de la cununia religioasa?!?!?..totusi as vrea sa aiba loc atunci cand trebuie. Last edited by masmaya; 24.07.2010 at 12:58:25. |
|
||||
|
||||
![]()
Nunta de argint se sarbatoreste in Biserica printr-un Te Deum , deci, de 25 de ani de la cununia religioasa. Eu asa am facut.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
25 de ani de la cununia religioasa! Cununia civila este inaintea oamenilor dar inaintea lui Dumnezeu cununia religioasa este primordiala!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
nunta religioasa si civila | Anna | Nunta | 26 | 04.01.2013 19:35:22 |
casatorie civila= concubinaj? | Marinela | Nunta | 59 | 02.12.2011 13:13:02 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
cununie civila | gongutza | Nunta | 8 | 02.02.2009 01:04:40 |
Logodna inainte de casatoria civila? | tomi | Nunta | 9 | 02.10.2007 23:55:10 |
|