![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Am descoperit cu bucurie aceasta "reteta duhovniceasca" a Sfantului Igantie in cartea Doctorului Dmitri Avdeev, Depresia ca patima si ca boala:
Va trimit o reteta duhovniceasca si va sfatuiesc sa folositi doctoria propusa de cateva ori pe zi, mai ales in clipele de mare suferinta, atat a sufletului, cat si a trupului. Nu vor intarzia sa se arate puterea si vindecarea ascunse in doctorie, care la aratare e cat se poate de smerita. Insingurandu-va, rostiti fara graba, in asa fel incat sa va auziti glasul, inchizandu-ve mintea in cuvinte urmatoarele: Slava Tie, Dumnezeul meu, pentru necazul pe care l-ai trimis asupra mea.; cele vrednice de faptele mele primesc: pomeneste-ma intru Imparatia Ta! Rugaciunea trebuie rostita cat se poate de rar. Dupa ce ati spus-o o data, odihniti-va putin. Apoi spuneti-o din nou si iarasi odihniti-va. Continuati sa va rugati cinci sau zece minute pana ce va veti simti sufletul linistit si mangaiat. Pricina linistirii si mangaierii e limpede: harul si puterea lui Dumnezeu se cuprind in slavoslovirea lui Dumnezeu, nu in grairea impodobita si multa. |
|
||||
|
||||
![]()
Stiu ca de cate ori imi e sufletul greu, si ma rog, (ma rog astfel incat incep sa plang si sa casc), in astfel de momente ma linistesc si simt ca rugaciunea mi-a fost ascultata.Multumesc pentru aceasta rugaciune.Stiu ca imi va fi de folos, asa cum va fi de folos si celor care o vor aplica.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfantul Ignatie Briancianinov ! Nu se mai poate fara el ! | ionion | Mari Duhovnici si predicile lor | 18 | 05.01.2014 02:52:55 |
Rugaciune la necazuri si suparari | florentina ionela | Intrebari utilizatori | 3 | 01.04.2010 01:01:56 |
Rugaciune la necazuri si suparari | alecsandru | Rugaciuni | 1 | 19.04.2008 20:14:06 |
Sfantul Ignatie Briancianinov | eusiatat | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 02.05.2007 00:12:41 |
Sfantul Ignatie Briancianinov | antiecumenism | Despre Biserica Ortodoxa in general | 11 | 24.12.2006 22:41:00 |
|