![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
In urma cu 21 de ani la Timisoara , au murit primii tineri pe treptele Catedralei Mitropolitane . Acesti tineri au crezut si au murit pentru " LIBERTATE " si pentru daramarea dictaturii comuniste strigand " JOS CEAUSESCU " ! In seara zilei de 17 decembrie 1989 , comunismul in Romania a inceput sa se clatine . Astazi la ora 14 : 00 in Cimitirul Eroilor s-au aprins lumanari si s-a oficiat o slujba de pomenire . Maine in Timisoara sunt asteptati timisorenii si nu numai , sa se alature revolutionarilor , pentru a participa la un pelerinaj la locurile de martiraj , iar duminica acestia vor pleca cu trenurile de noapte spre Bucuresti si Slatina , pentru a se alatura revolutionarilor din aceste orase pentru a participa la alte pelerinaje . Indiferent de ce s-a ales din idealurile revolutiei , suntem datori sa-i pomenim pe acesti tineri plecati la Domnul in urma cu 21 de ani : VESNICA LOR POMENIRE !+
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Asa este!
Vesnica lor pomenire! Indiferent de ce s-a ales din idealurile lor, iar in Romania era de asteptat sa fie asa...., ei ramin eroi adevarati! |
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate, adevarul este ca revolutia romana a fost instrumentata de trupe rusesti (acei teroristi), cu scopul clar ca regimul ceausist sa fie inlaturat, pentru ca strainii de orice fel sa-si imparta aceasta tara intre ei, prin concursul politicienilor corupti. Primul care a beneficiat a fost Iliescu, un comunist pana in maduva oaselor. Acesta, cu ajutor rusesc, a preluat puterea in Romania.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Multumim pentru imagine ! Daca cineva are o poza ce a inconjurat lumea in acea perioada , rog sa o posteze ! Este vorba de copilul Revolutiei - Gavroche !
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Libertatea este unul din atributele Chipului divin in om. Sa nu regrete nimeni regimul comunist, ca greseste amarnic.
In prima seara a Revolutiei, unchiul meu ne-a asezat pe mine si pe verisorul meu in genunchi si ne-a dat sa citim poezia care avea sa devina imnul de stat al Romaniei.
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Placerea a fost de partea mea Cristi dar nu este meritul meu.O retea de amici virtuali raspinditi pe tot globul poate fi mereu de ajutor cand unul are nevoie.Toti pentru unul si unul pentru toti
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Inceputul credintei... | Man Teo | Generalitati | 143 | 10.09.2011 09:52:42 |
a inceputul razboiul | lore86 | Generalitati | 14 | 25.11.2010 19:03:47 |
Semnificatia cuvantului Amin de la inceputul | georgeval | Generalitati | 5 | 02.09.2010 15:11:44 |
Inceputul relatiei de iubire | Daniel777 | Intamplari adevarate | 0 | 15.05.2010 12:20:22 |
Dosarele "Revolutiei " au fost astazi desecretizate | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 11.03.2010 18:54:47 |
|