![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Salut , ma numesc Bogdan si sunt nou pe site , mai exact acesta este primul meu thread:) .
As vrea sa va intreb ceva:) , (din cauza faptului ca nu prea gasesc pe cine sa intreb...m-am gandit sa intreb pe un site/forum de profil) . V-as ruga sa imi spuneti ce intelegeti voi prin ... ''Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea lui''..nu e transcrierea motamo..dar in proportie de 95% e corecta zic eu. Vreau sa VA GANDITI , si apoi sa imi raspunde-ti...dupa cateva posturi o sa va spun parerea mea:). |
|
|||
|
|||
![]()
nimeni?????
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
nu ar fi fost mai practic daca raspundeai?:)
|
|
|||
|
|||
![]()
M-a amuzat cum ai pus problema.:-)
Dar hai Bogdane, spune tu parerea ta, ca au trecut cateva posturi..:-) Bine ai venit pe forum!:-) |
|
|||
|
|||
![]()
ok...''dupa chipul'' deja aici intra tot ce tine de fizic..vizibil..(maini , picioare..etc)...''si dupa asemanarea''...oare ce reactie ai avea daca ti-as spune ca ne-a facut perfect capabili sa facem TOT ceea ce face si EL:) ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine spui tu ce gandesti si pe urma ceri altora parerea, nu e mai simplu asa?
Si este destul de tarziu, nu te astepta la cine stie ce raspunsuri pana saptamana viitoare.. |
|
|||
|
|||
![]()
nu astept cine stie ce raspunsuri , si ca sa va spun ce gandesc:)... nu am chef sa scriu 10 pagini acum...fara exagerare:))...
Dar cred ca nu mi-ar lua f mult sa scriu ca...Incerc sa il vad pe D-zeu nu ca pe un suprem..sau ca un ''sef'' al meu...ci ca pe un , exemplu:) |
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine scrii tu 10 pagini decat sa nu scrie ceilalti nimic :)
|
|
|||
|
|||
![]()
nu ar avea rost , nu vreau sa intrig pe nimeni , si cu siguranta s-ar face glume proaste:).
|
|