![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Recent,intr-o noapte,am parasit corpul fizic si am zburat (uneori mi se mai opreste inima pt cateva momente existand si argumente madicale) intr-o alta lume, feerica,de nedescris dand din coate(ulterior am constientizat ca pot fi aripi).O stare de fericire suprema am trait,nu se poate zugravi prin cuvinte..Apoi m-am trezit gafaind cumplit.
Simplu si cuprinzator! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu sant crestin ortodox iar daca Dumnezeu mi-A aratat gradina Sa consider nimerit sa dau de veste si celorlalti,poate no-i fi eu singurul.
Dv.ce-mi sugerati,sa dau de veste la psihiatrie? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dream |
|
|||
|
|||
![]()
Am visat mult la viata mea,printre care si multe lucide,pot face diferenta
..Crezi ca nu ma asteptam la asta? Sau ca nu m am gandit inainte? Daca ai fi trait tu ce am trait eu ar fi fost altfel..de aceea am postat acest mesaj s-or gasi cativa care stiu despre astfel de (vise) |
|
||||
|
||||
![]()
Eu am serioase rezerve ca inafara de doi-trei naivi (cred ca e mult trei!), sa accepte genul acesta de "momeala".
|
|||
|
|||
![]()
Mergi departe cu imaginatia.
Despre ce momeala pomenesti? In cateva minute mi-ati stabilit diagnosticul,intentiile rauviitoare si preconizari optimiste.. Eu sant un parlit cu 7-8 copii ,fost berbedeu nu urmaresc decat adevarul,sant foarte interesat de acesta. Iubesc pe Dumnezeu si toti sfiintii(ingerii)din imparatia Lui |
|
|||
|
|||
![]()
Trolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllll!.................. ............
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu va plictiseste prea tare va voi povesti o minune probata technic(a ortodoxiei)..
In urma cu 3-4 ani mama mea(63 ani)era internata cu diagnosticul de septicemie generalizata(procent 5% vindecare) eram distrus si am cerut cu ardoare ajutorul sfintului Ioan cel nou de la Suceava(mentionez ca am mare admiratie si iubire pentru acesta) Astazi mama e beton,traieste multumita mijlocitorului Ioan cel nou de la Suceava Sper ca n-am gresit forumul.. If not too bored I will tell you a miracle proven technic (Orthodoxy) .. 3-4 years ago my mother (63 years) was admitted with a diagnosis of generalized sepsis (5% cure rate) were destroyed and eagerly asked the help of St. John the New of Suceava (mention that I have great admiration and love for it) Today's concrete mother, lives thanks Mediator John the New of Suceava I hope I have the wrong forum .. |
|
|||
|
|||
![]()
Fiti mai explicit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
N-aveti vorbe? |
|