![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cela ce prin adâncul înțelepciunii cu iubire de oameni toate le chivernisesti, și cele de folos tuturor dăruiești, unule Făcătorule: odihnește, Doamne, sufletele adormitilor robolor tai, căci spre tine și-au pus, întru Făcătorul și Ziditorul și Dumnezeul nostru. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne, n-am auzit asta. Dumnezeu sa-i ierte.
Era cladire a romanilor, sau biserica catolica unde slujeau? Vad pe site-ul lor ca era o biserica in constructie (lucratori romani). Aia s-o fi prabusit? Last edited by sophia; 05.08.2009 at 12:40:51. |
|
|||
|
|||
![]()
dumnezeu sa-i odihneasca .!
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca!
|
|
|||
|
|||
![]()
Da Dumnezeu sa-l odihneasca...anul trecut am fost la berlin si am incercat sa ajung acolo, sa vad si eu...dar...nu am mai putut....pacat am auzit de dumnealui....poate in viitor cand am sa mai merg...o sa trec.pe la biserica....era in constructie....pacat
|
|
|||
|
|||
![]()
La stiri aici in Germania nu se spune nimic. Pe site-ul patriarhiei tot nimic.
De unde este luata stirea de fapt? |
|
|||
|
|||
![]()
Bunul Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace!
Am vazut aceasta stire si la TV chiar acum cateva minute, toata lumea e socata de acesta tragedie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa-i odihneasca! Am fost la biserica asta de cateva ori (cea dinainte, nu cea in constructie) si am auzit foarte multe lucruri bune de parintele Constantin Mihoc. Era un preot foarte bun, dedicat parohiei, facea multe slujbe, cateheza, si alte activitati. Printre care, uite, si constructia noii biserici.. Avea copii. A murit slujind Bisericii.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tragedie | Hartford | Generalitati | 77 | 26.12.2012 00:01:13 |
Buletine electronice in Germania | bmd | Stiri, actualitati, anunturi | 73 | 27.07.2011 18:22:23 |
Xcellcenter, Germania | LapetiteMoc | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 24.04.2011 21:39:34 |
Tragedie la Maternitatea din Giulesti | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 164 | 29.08.2010 05:05:58 |
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis | cristiboss56 | Generalitati | 17 | 28.06.2010 13:17:20 |
|