![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si te-as sfatui pe tine sa citesti Biblia si sa va citeasca si voua pastorii. "Precum M-a trimis pe Mine Tatal va trimit si Eu pe voi... Luati Duh Sfant" (In. 20, 21-22), are loc si instituirea Tainei Spovedaniei, aratata ca lucrare a celor investiti cu puterea Duhului Sfant si trimisi in lume: "Carora veti ierta pacatele, le vor fi iertate si carora le veti tine, tinute vor fi" (In. 20, 23). FAPTE 19:18 SI MULTI DINTRE CEI CARE CREZUSERA VENEAU CA SA SE MARTURISEASCA SI SA SPUNA FAPTELE LOR. " Si hirotonindu-le lor PREOTI in fiecare biserica, rugandu-se cu postiri, i-au incredintat pe ei Domnului, in Care crezusera " ( Faptele Apostolilor 14, 23 ). Cat de rataciti sunteti in invataturile voastre! |
|
|||
|
|||
![]()
daca unii sa inchina in fata unei Picturi gandindu-se ca se inchina persoanei respective si alti se roaga la Mantuitor fara icoana nu este gresit... deci si ei cauta acelasi lucru ca si noi. eu unul nu am gasit nicaieri in Sfanta Scriptura ca doar ortodocsi sau neo-protestanti sau etc. ajung in cer ci cred ca iadul va fi plin de aceste religii in cer vor fi doar Copii ai lui Dumnezeu. sau cei ce l-au cautat pe Dumnezeu aici pe pamant ca sa traiasca cu El acolo sus.
sunt total de acord cu tine nu religia in sine te mintuieste ci credinta si apropierea ta de dumnezeu.sa simti ca el este stapinul vietii tale si tu esti copilul lui |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca sa stai jos, pai poti sta si la un bar, la o cafenea, la un cinema etc, si chiar si in biserica ortodoxa, deoarece este suficient sa mergi in timp si ai rezolvat problema. Daca este sa vorbesti cu Dumnezeu, pai cine te opreste? In orice religie poti face asta, dar pentru a te curata de pacate, ei draga mea asta e o alta treaba. Usurinta sufletului tau cand te-ai spovedit nu are marginire sau comparatie cu nici un fel de bolboroseala a nostra catre Dumnezeu. Tocmai asta este teza ortodoxa, spovedania este foarte importanta. Preotul spune cuvinte pe care nu le intelegi? Da, ai dreptate, nu le poti intelege daca nu esti ortodox, altfel ai intelege tot ce spune. Cum sa intelegi ce inseamna un sfant, suferinta lui si binefacerile pe care le poti avea, daca tu nu crezi in sfinti? Cum sa-i urmezi exemplul in viata personala, daca nici macar nu te sinchisesti sa-i cunosti viata plina de sacrificii? Penticostalii de aici, merg la biserica lor, canta si danseaza, femeile predicatori, nu mai exista sfintenia altarului, unde o femeie nici n-ar trebui sa se apropie de altar! Ei beau, fac chefuri si petreceri care se termina foarte rau...chiar daca predica cu totul altceva... Dar sint de credinta "noua" ... luata cu franturi din originala biblie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Draga mea cei care parasesc ORTODOXIA sunt persoane care au dus o viata plina de betii,desfranari...adica o viata morala inferioara;cultele neoprotestante amagesc omul prin cuvinte dulci intrucat ei se considera mari studiosi ai BIBLIEI,si le spun acestora ca printr-un simplu botez ei devin mantuiti.Diavolul daca nu reuseste sa-l faca pe om sa cada in deznadejde si sa-l desparta de Dumnezeu punandu-i in fata trecutul si sa il faca sa creada ca pt el nu mai e scapare,ii pune in fata aceasta inselaciune.Dupa aceasta iti dai seama ca omul acesta traieste cu ideea ca el e mantuit,si nu se mai zbate dupa faptele cele bune.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Acelasi lucru il faceti si voi pentru ei. Asta pentru ca ambele tabere considera ca au dreptate. Daca pentru unii e amuzant ca ceilalti se roaga pentru ei, nici nu ai idee cat de tragicomica este privelistea din afara ambelor tabere.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ortodoxia te indeamna la LUPTA pana la sfarsitul vietii tale. =>atunci te intreb ce crezi ca ar alege unul care este un BETIV ,DESFRANAT, UCIGAS...??? Un botez te spala de toate,te face sa uiti de toate,te mantuieste.Apoi nu crezi ca "MIEREA"ii mai dulce la o oala ca asta,de ce nu s-ar indulci...de ce sa petreaca cineva in SUFERINTA,ca doar tot de asta vb ortodoxia. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|