Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.01.2009, 23:56:01
tot-Laurentiu's Avatar
tot-Laurentiu tot-Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Last edited by tot-Laurentiu; 19.07.2016 at 00:28:05.
Reply With Quote
Vechi 09.01.2009, 18:54:04
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Dan Puric are datele unui candidat cu reale sanse de castig in cursa electorala pentru Cotroceni. Cine il cunoaste poate realiza foarte usor aceasta. Pentru Romania, Dan Puric, cel care si-a propus de mai multi ani "sa faca curat la intrarea in biserica" si o face cu atata pricepere, ar fi o sansa extraordinara pentru readucerea neamului romanesc pe drumul cel bun.

Timpul pe care il are la dispozitie pentru pregatirea unei campanii solide este cam scurt, resurse financiare nu prea vad de unde, dar atunci cand pleci cu Dumnezeu inainte orice este posibil. Momentul este mai mult decat oportun, este perfect.

Mi se pare o idee exceptionala si o sustin cu toata convingerea.

Citit-i cartea, intrati pe site-ul sau www.danpuric.ro si urmariti-i inregistrarile audio si video si o sa cunoasteti in sfarsit un posibil candidat cu un verb puternic, cu un deosebit simt al umorului si cu un discurs permanent relationat cu Dumnezeu si cu neamul romanesc.

Este cunoscut, apreciat si iubit de majoritatea celor din spatiul ortodox roman.

Categoric are forta si capacitatile necesare pentru o astfel de incercare. Problema e? L-a intrebat cineva? Cand a aparut aceasta propunere?

Problema este ca multi oameni nu il cunosc si nu stiu daca majoritatea oamenilro cred in fortele lui de a conduce un stat.Nici Mihai Eminescu ,Dumnezeu sa-l ierte nu putea fi presedinte chiar daca a fost un om mare,trebuie sa ai cunostinte in domeniu.
Reply With Quote
Vechi 08.11.2012, 21:52:36
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Dan Puric are datele unui candidat cu reale sanse de castig in cursa electorala pentru Cotroceni. Cine il cunoaste poate realiza foarte usor aceasta. Pentru Romania, Dan Puric, cel care si-a propus de mai multi ani "sa faca curat la intrarea in biserica" si o face cu atata pricepere, ar fi o sansa extraordinara pentru readucerea neamului romanesc pe drumul cel bun.

Timpul pe care il are la dispozitie pentru pregatirea unei campanii solide este cam scurt, resurse financiare nu prea vad de unde, dar atunci cand pleci cu Dumnezeu inainte orice este posibil. Momentul este mai mult decat oportun, este perfect.

Mi se pare o idee exceptionala si o sustin cu toata convingerea.

Citit-i cartea, intrati pe site-ul sau www.danpuric.ro si urmariti-i inregistrarile audio si video si o sa cunoasteti in sfarsit un posibil candidat cu un verb puternic, cu un deosebit simt al umorului si cu un discurs permanent relationat cu Dumnezeu si cu neamul romanesc.

Este cunoscut, apreciat si iubit de majoritatea celor din spatiul ortodox roman.

Categoric are forta si capacitatile necesare pentru o astfel de incercare. Problema e? L-a intrebat cineva? Cand a aparut aceasta propunere?
dar el vrea asta?
Reply With Quote
Vechi 10.01.2009, 08:02:37
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Eu nu l-as vota pe Dan Puric. Nu se pricepe sa coduca un stat. Vorba multa cum o face el e usor, si e usor sa critici in dreapta si in stanga, dar e foarte greu sa conduci un stat.
da, ai dreptate. multi, mai ales cei care "se pricep la toate", au impresia ca e la indemana oricui sa managerizeze un stat.
Reply With Quote
Vechi 10.01.2009, 08:14:37
eduardd
Guest

Implicit

Dca am ajuns sa dorim pe Dan Puric presedinte este tocmai pentru ca ne dorim un presedinte [COLOR=Red]Crestin[/COLOR]! Multumesc Anca, acum am inteles ce ai vrut spui in postarea ta anterioara.
Reply With Quote
Vechi 10.01.2009, 08:26:36
eduardd
Guest

Implicit

Uneori pentru cei din afara lucrurile nu se vad/inteleg ( eu doar presupun din postarile unora) foarte bine. Sincer, imi este putiin "greu" sa vad cum este improscata Romania cu noroi chiar de romanii nostri. Da, avem hoti, avem saracie, avem lenesi, avem tigani, dar avem si oamnei de stiinta, copii olimpici avem sfinti si avem pe Dan Puric. Il iubim si daca l-am vota ar fi pentru ca am avea incredere in Domnul Dumnezeul nostru. Domnul D. Puric este un crestin traitor or...unuia ca acesta ..[COLOR=Red]ii ajuta Harul unde lipseste cunoasterea[/COLOR].. Nu scriu acestea pentru ca il doresc presedinte, scriu acestea pentru ca doare.. sa vezi cum fratii tai au schimbat patriotismul pe un pumn de dolari.. Da, sunt roman, iubesc pe D.Puric si am ramas aici incercand sa fac ceva, aici in dreptul meu pentru tara mea. Sunt un om nescolit, un om simplu dar incerc sa schimb ceva in coltul meu de tara ..poate si pentru voi sau copii sau nepotii vostri ce se vor intoarce in tara... Nu e tocmai corect sa spui din occident..nu as vota pe D. Puric nu se pricepe..
Reply With Quote
Vechi 09.01.2009, 00:44:43
tot-Laurentiu's Avatar
tot-Laurentiu tot-Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2008
Implicit

Pe 10 februarie la Ateneul roman va lansa cartea -- Omul frumos

Urmariti aici Dan Puric:
http://www.youtube.com/watch?v=F2Jsc...eature=related - (1)
http://www.youtube.com/watch?v=ijxrd...eature=related - (2)

http://www.youtube.com/watch?v=URuIK...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=yGv-s...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ozbW52xQfts

Last edited by tot-Laurentiu; 19.07.2016 at 00:24:14.
Reply With Quote
Vechi 09.01.2009, 09:04:09
mihai07
Guest

Implicit

Va spun sigur ca domnul Dan Puric nu va intra niciodata in politica desi a avut nenumarate oferte.
Presedintele oricum nu are asa mare putere in stat.
Tot porcii din parlament si guvern fac jocurile.
Reply With Quote
Vechi 09.01.2009, 09:09:43
eduardd
Guest

Implicit

Nu stiu ce ar putea face Dan Purirc.. Imi place ca om, imi place atitudinea lui de roman insa..spunea un parinte, Lumea esti tu. Schimbarea.. sa inceapa cu tine! Sincer eu am renunat sa mai merg la vot pentru ca voi da seama si pentru aceasta alegere mereu..mereu..gresita.. oare este atitudinea unui om obosit de atata hotie. mizerie, minciuna, rautate?? sau poate lasitate?..nu stiu..
Reply With Quote
Vechi 09.01.2009, 09:12:41
eduardd
Guest

Implicit

http://www.dervent.ro/rostiri.php?cI...ie&cType=INDEX
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dan Puric Agkelos Generalitati 37 08.02.2014 01:01:54
Presedintele CJ Arges, retinut Melissa Generalitati 2 26.01.2011 21:46:15
Presedintele UE eulaura Generalitati 18 23.11.2009 12:35:05
Presedintele Romaniei, Traian Basescu a vizitat Sfantul Munte Athos! mihailt Generalitati 1 30.05.2009 02:24:19
Dan Puric peps Generalitati 0 01.03.2009 22:44:57