![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte frumoasa descriere a locului copilariei, draga Adriana!Cred ca niciodata , cat vom trai pe pamant, nu vom uita cei mai frumosi ani din viata noastra- anii copilariei.Oricat de saraci vor fi fost parintii,sufletul curat si nevinovat al copilului de alta data, mintea lui neconvertita de imaginile desenelor animate de pe ecranul tv, nu pot sa retina decat intamplari din cele mai emotionante si care povestite astazi la varsta maturitatii au un farmec deosebit.Fii binecuvantata !Te rog sa vii cu noi povestiri.Doamne ajuta !
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|||
|
|||
![]()
Nici nu stiam ca exista televizor! cand eram foarte mica, pe peretele casei era un difuzor, langa icoana. Era o icoana greco-catolica, mostenita de mama. de la mama ei. Ma culcam doar dupa ce auzeam povestea la difuzor, cea care se termina cu "Noapte buna copii"
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce ati face in locul meu? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 27 | 07.07.2012 09:26:01 |
Locul unde sa ne dam Buna ziua | dobrin7m | Generalitati | 187 | 01.03.2011 16:02:29 |
Locul nasterii Maicii Domnului | NECTARIE | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 20.01.2011 01:05:02 |
Articol - Sa moara un Rege in locul meu | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 30.10.2008 16:28:21 |
locul de veci | Dia20_diana | Eutanasia | 4 | 14.02.2008 21:40:40 |
|