![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
[SIZE=3][COLOR=Red]Scriu acest mesaj din indemnul Constiintei, nicidecum ca as avea nevoie de "gratiile" sau "multumirile" cuiva.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Red]Am un singur Judecator si un singur acuzator, Domnul si Constiinta mea. [/COLOR][/SIZE]
Am citit prin forum ca bmd a fost facut ba putin credincios ba filozof ba nestiutor ba necrestin... Probabil multi dintre voi nu stiti ca: M. si familia sa au infiintat un forum de hepatita . Mai mult, tocmai pentru ca sunt crestini adevarati nu s-au rezumat la a posta "vorbe goale" si "apa de ploaie" celor ce au nevoie de ajutor ci au luptat sa aduca acolo si un doctor de suflete si unul de trup. 1. Daca ar fi necredincios, nu s-ar ingriji de Sufletele semenilor (cu atat mai mult de al sau si al familiei sale). Insa ei au ales sa puna in practica porunca "Iubeste pe aproapele tau ca pe tine insuti" 2. Daca ar fi un simplu "filozof" si "nestiutor", ar "imbata" bolnavii cu iluzii desarte si vorbe frumoase..insa ei au adus un ajutor concret! Un medic adevarat! Care ofera ajutor si indrumare fara PLATA si acestea la rugamintea familiei lor (marius si sotia). Acum ma intreb cati dintre noi cei ce postam aici facem macar 1% din cele ce povatuim? Eu privesc in oglinda cu rusine..voi?? E simplu sa deasconsideri un om si sa il judeci.. dar oare avem dreptate? Este un om dur da, dar Adevarul uneori doare..si acesta "durere" ne face sa aruncam cu noroi in cel ce ni-l arata..doar pentru ca NU ne place modul in care o face. Sa tinem cont ca , dincolo de monitoare se afla un semen al nostru ( el sau oricare altul) si oricat de mult am crede ca il cunoastem...de multe ori ne inselam. Acum.. bine ar fi sa si recunoastem cand gresim... Nu doresc recunostinta nimanui prin acest mesaj, stiu ca multi vor fi lezati insa daca mai am un dram de constiinta acesta ma indeamna sa NU tac! Mai mult printr-o simpla rasfoire a forumului de hepatita ati constata singuri cele ce am scris mai sus.. Post bincuvantat tuturor! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Toate bune! |
|
||||
|
||||
![]()
ba tocmai ca are f.f.mare importanta daca credem sau nu si ceea ce nu facem prin prisma credintei nu are valoare in ochii lui dumnezeu ,ci numai ceea ce facem ,faptele bune facute in numele lui iisus hristos.ratacesc crunt cei care cred ca matale!asa am citit in mai multe carti duhovnicasti de-a lungul timpului!
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Sofia mata chiar citesti ce scriu ceilalti sau raspunzi functie de cit iti este cineva de simpatic?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cu siguranta religia este cea mai importanta pt noi crestinii eu zic ca fara ea nu am avea vreun rost pe pamant e asa de importanta ca si apa,aeru si hrana!Cum vom mai trai noi daca nu dam slava lui Dumnezeu si multumire pt toate cate ne da!Fara EL suntem nimic religia este dintotdeauna.Eu una nu pot concepe cum in zilele noastre s-a ajuns sa scoata religia din scoli ea care ne invata si ne foloseste in viata.Dumnezeu cu mila Lui sa ii ierte pe cei necredinciosi si raufacatori ai religiei noastre!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La nivel declarativ, faptele arata cu totul altceva, si mai exista si acea razvratire cronica cand multi, mai ales tineri se opun religiei si bisericii nu pentru ca ar avea ceva impotriva ei dar pentru ca asa e la moda sa dai in tot ce e sfant Dintre cei care au raspuns afirmativ sunt multi superstitiosi, care cred ca si din religie pica ceva, merg la biserica din interes, ii intreaba la tv cand merg la Sf moaste "de ce ati venit?, apoi pentru sanatate, spor si belsug in casa, pace intre copii etc" deci ca la ceva magic..nimic din credinta din traire..totul superficial si de-a dreptul magic si sunt multi din astia care habar nu au ce inseamna Sfanta Impartasire Religia, nu cred ca trebuie sa conteze, religia in sine e un concept inventat de oameni, trebuie sa conteze relatia ta cu Hristos si cu Biserica, cu Impartasirea din Harul Sau stadiul pocaintei su urcusului tau duhovnicesc
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
"EU sunt invierea si viata" | grasu77 | Secte si culte | 296 | 19.10.2012 19:07:58 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2009 00:19:20 |
|