![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
e ca la dresaj. intai dai zaharel sa vada ca esti baiat bun dupe care il rogi frumos sa execute. nu vrea? scoti biciu! dar na... v/am explicat unde trebuie (dupa ei) sa ajungem. pentru ca acesta e zaharelu inainte de bici... acest numar, 666, este folosit anumit. inspre sfidare dragilor. nu numarul este satanic ci cei care folosesc acest numar pentru a ne insemna. pentru ca acolo se ajunge. la identificarea ca pe vite. sclavie in masa. un lucru diabolic. si in nici un caz pentru siguranta noastra. ci pentru monitorizarea noastra. si, stai linistit, la americani circula si bin laden si elvis. au si ei pasaport biometric. insa tu nu intelegi ca nu securitatea e scopul lor (pentru ca sunt mai usor de falsificat decat celelalte vechi. si usor de modificat. daca cineva vrea sa/ti scrie pe el in informatiile de baza ca suferi de vreo voala psihica, asa din distractie, orice hackerel mai rasarit o poate face). pana si americanii sunt revoltati si riposteaza dar noi suntem meseriasi. ca taranu la oras... am pasaport cu cip nene. eventual sa/l agatati la oglinda drept antiradar cum faceati odinioara cu cd-urile. luati/va frate. cate trei. eu unul ma lipsesc.
|
|||
|
|||
![]()
ghepop, am citit mai demult apocalipsa, dar am aruncat acuma repede o privire si...nu am gasit sa scrie ce se intampla daca il accepti. Scrie de fiara ca o sa i se dea putere si ca numarul ei este 666. Bine, acuma se deduce daca ii pana la o adica, ca doar te marchezi cu numaru ei si fiara ii vrasmasul lui Dumnezeu (la orice se refera cuvantul "fiara").
Am sa-i las pe alti care stiu mai bine Biblia sa-ti raspunda mai bine la intrebarea ta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca vreti sa aflati mai multe despre talcuirea numerelor din Biblie, cititi Filocalia. :))
|
|||
|
|||
![]()
cititi despre GEMETRIA,o tehnica de numerotare care foloseste litere si cifre.cititi despre Pahomie cel Mare {320}cum a numerotat calugarii din manastiri,asa ca numerotarea s-a folosit in biserica.Lasati numarul666,din apocalipsa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Problema mea principala (in calitate de crestin) ar trebui sa fie pacatul meu de azi, de acum sau cel pe care am sal fac peste 5 minute, mult mai mult decat numarul 666 sau venirea antichristului. Pana la urma momentul morti mele va fi propria mea apocalipsa si e destul de probabil ca ea sa vina mult mai repede decat "fiara".
Inafara de astea, faceam si noi putina conversatie turneai :). |
|
|||
|
|||
![]()
Am citit multe aici pro si contra acestei cifre,suntem prea mici sa intelegem unele "lucruri",dar daca veti citi biblia cu atentie si o veti citi "printre randuri",o veti intelege...sau daca nu o intelegeti cereti ajutor din partea unor persoane in masura sa va lamureasca,nu degeaba exista "fetele bisericesti". ".parerea mea este ca incet ,incet dar sigur ne indreptam spre dezastru.oare chiar nu vedeti ce se intampla in lumea asta,?in jurul nostru?sunt cadru didactic si va intreb:cum eram noi ca elevi candva,?...eram interesati de stiinta,lectura,de religie,de respect...acum de ce sunt interesati tinerii?nu vedeti cat rau exista?nu vedeti ca traim vremuti apocaliptice?s-a inrait lumea ,de nu au loc parintii de copii si invers,fratii de surori etc...si mai punem intrebari daca 666 e numarul fiarei?oare mai aveti vreun dubiu?chiar trebuieeeeeeeeee sa refuzam ce vor unii sa ne impuna daca dorim sa ajungem in imparatia lui dumnezeu.sunt ortodoxa si cred ca religia nu a fost doar o inventie .nu este obligatoriu sa crezi,sa fii un bun crestin ,nu te obliga nimeni,dar ptr a putea fii placut domnului trebuie sa stii cum si in ce fel sa-l urmezi!dumnezeu sa ne binecuvanteze pe noi toti,si sa ne mai suporte!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Wow! Ce dor mi-era de un asemenea subiect... Da bine c-ai venit si bine ca l-ai deschis... Ce bucurie pe amatorii de senzatii tari!...[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Buna silvestar, sunt eu mirq, prietenul tau, dar mi-am uitat parola. Stiam ca ti-e dot de un subiect tare.
|
|