![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green]Tu chiar crezi că eu o să-mi obosesc ochii cu aberațiile cu care unii câștigă bani grei? Sau crezi că sunt atât de chioară și n-am văzut mesajul nr 1?... Să fim serioși, cum poți crede așa ceva? [/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green]Multi pun botu' la asa ceva. Eu am invatat sa fiu prudenta. [/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Minune la IASI – Moaștele Sfinților închisorilor izvorăsc mir, repetându-se minunea săvârșită anul trecut, la o conferință susținută de teologul Danion Vasile, tot în cinstea acestor Sfinți:
http://panteaclaudiu.blogspot.com/20...e-sfintii.html Se pot vedea fotografii de la aceasta minune… După ce m-am închinat și le-am văzut uscate, mă gândeam: "măi ce uscate sunt, când vreodata vor fi fost acestea cu mir?" Și la câteva minute după ce m-am închinat, undeva aflat pe la ieșirea din sală simt miros de mir însă nu-mi atrage atenția deloc. Eram prins într-o discuție și nu am dat importanță deși îmi plăcea mireasma… Apoi se aude vocea părintelui care vestește prezența mirului pe moaște…. M-am întors precum un copil… păi erau uscate,... mintea mea tot măcina această idee, cum să fie acum altfel? Și întradevăr mirul lucea pe Sfintele Moaște… Doamne ajută și întărire în credință. |
|
|||
|
|||
![]()
Slava Domnului pentru ca ne arata drumul dreptei credinte.Intot-deauna minunile vor fi contestate de cineva.Poate ca asta le da credibilitate in ochii nehotaratilor
|
|
|||
|
|||
![]()
Iar cateodata sunt pe buna dreptate contestate.
Eu am indoieli in ceea ce priveste aceasta "minune" pentru ca vine din mainile unor oameni cu atitudini anticlericale si schismatice evidente. Si nu e un "miracol" chiar asa de dificil de contrafacut in cele din urma.. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CURSURI DE PSALTICA IN IASI | misionarul | Muzica Bisericeasca | 7 | 04.06.2014 21:02:43 |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
cine este din iasi? | bogdan_222 | Calugarul | 0 | 14.05.2010 13:22:05 |
Manastirea cetatuia-iasi | adorcrysti | Pelerinaje la locuri Sfinte | 3 | 27.02.2010 14:25:49 |
M-re Bucium din Iasi | NiCcoleta | Generalitati | 1 | 27.07.2008 22:59:04 |
|