![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca Bogdan se refera la activitatea spirituala. Ori acolo trebuie sa ascultam de Dumnezeu si de duhovnic, intrucat increderea in propriile forte ne poate duce in directia gresita.
|
|
||||
|
||||
![]()
Depinde de lucrare ! Sa avem incredere in capacitatile noastre , dar sa fim mai mereu constienti ca buna functionare a acestor capacitati este strans legata de felul in care decurge relatia noastra cu Dumnezeu . Deci , atentie in ce directie si in ce scop folosim aceste capacitati si mai ales pe cine slujim !
|
||||
|
||||
![]()
Nu e de mirare ca in religiile orientale se pune accentul pe EU, pe SINE sau ATMAN. Caci sursa lor de inspiratie provine de la cel care s-a vrut pe sine mai presus decat toata existenta si mai presus decat Creatorul sau. Si uite-asa ca si-a facut cult propriu oficial...
In crestinism se pune mereu accentul pe celalalt, pe slujirea smerita a aproapelui, pe lepadarea de sine in scopul imitarii modelului Fiului. Remarca: strangerea ferma de mana nu semnifica increderea in sine, ci sinceritatea atunci cand si spui zambind amabil: "Imi pare bine de cunostinta!"
|
||||
|
||||
![]()
Poti sa traduci, Florin?
Ce anume voiai sa spui? [COLOR=red]Nu e de mirare ca in religiile orientale se pune accentul pe EU, pe SINE sau ATMAN. Caci sursa lor de inspiratie provine de la cel care s-a vrut pe sine mai presus decat toata existenta si mai presus decat Creatorul sau. Si uite-asa ca si-a facut cult propriu oficial... In crestinism se pune mereu accentul pe celalalt, pe slujirea smerita a aproapelui, pe lepadarea de sine in scopul imitarii modelului Fiului. Remarca: strangerea ferma de mana nu semnifica increderea in sine, ci sinceritatea atunci cand si spui zambind amabil: "Imi pare bine de cunostinta!" [/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa cu toate acestea, marele lucru bun, e ca poti sa ramai demn, si vertical spunand adevarul si nefacand compromisuri,si asta se vede, e ca o lumina ce razbate prin intuneric, o vad si prigonitorii tai, si in constiinta lor le e sila de ce au facut,sau rusine ,cand vad ca tu te-ai mentinut pe linia adevarului si a onoarei...si acest lucru e pana la urma apreciat,de toti ! Dumnezeu a facut ca adevarul si dreptatea sa existe si sa fie recunoscute ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum poate cineva sa isi stearga propria lui postare ? | mbarboi | Reguli generale de utilizare a forumului | 11 | 13.02.2013 18:30:35 |
increderea de sine | adelina02 | Intrebari utilizatori | 8 | 22.12.2010 00:05:22 |
Increderea in propria putere de a pricepe | praxis | Generalitati | 9 | 09.04.2010 00:28:46 |
dezorientata in propria viata | soul_alone | Rugaciuni | 9 | 11.01.2010 16:13:12 |
Ce va place, si ce nu va place, la propria dumneavoastra persoana??? | lavinia40 | Generalitati | 32 | 11.12.2009 18:20:00 |
|