![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca atunci cand ai o nelamurire cu orice randuiala a unui preot sa te duci si sa-l intrebi deschis si sa-l rogi sa-ti explice pe intelesul tau.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din experienta stiu, ca e bine sa stiu cum e corect, inainte de a pune intrebarea, ca sa pot evalua raspunsul. Acest mod de a proceda m-a ajutat intotdeauna.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am fost paraclisier (baiat de altar) de cateva ori, deci am stat langa preot in altar si am vazut absolut fiecare miscare liturgica care se vede mai greu din biserica, apoi am mai participat de mai multe ori la Sf liturghii in aer liber , acolo e foarte usor sa observi ritualul impartasirii preotilor
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu cu asta nu prea imi vine sa fiu de acord:
http://ngm.nationalgeographic.com/20...ig-photography Botezul unei femei adulte in Rusia. In costum de baie roz la botez?? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mi s-a spus ca voi muri peste 3 ani... | pacatoasa | Vrajitoria | 215 | 30.12.2017 22:11:59 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
File de peste cu rosii | tanty12 | Intrebari utilizatori | 2 | 13.03.2010 01:47:15 |
Rolul nostru in Biserica - desi diferiti , ne unim cu acelasi Domn ! + | cristiboss56 | Pocainta | 0 | 26.01.2009 18:46:57 |
Acelasi Duh Sfint | NiCcoleta | Generalitati | 4 | 26.11.2007 17:40:10 |
|