![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]Am scris mai sus de proprietati si de zeci de milioane de euro pe care le-a primit de la statul roman in timp ce la noi se moare de foame si nu metaforic, ci de-a binelea.[/COLOR]
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]Alegerile europarlamentare sunt pe 7 iunie si cele prezidentiale sunt in nov, probabil, inca nu s-a stabilit data. Oricum, sfarsitul lui nov, inceputul lui dec.[/COLOR]
|
|||
|
|||
|
Mihai I e "rege", pentru ca a fost rege si e un titlu pe care-l poarta pana moare, spre deosebire de "presedinte", care e doar o functie si nu un titlu.
Mihai I nu poate fi condamnat pentru actiunile lui de la sfarsitul razboiului, avand in vedere ca era minor, ca a semnat ce-a semnat cu pistolul la cap si ca i s-au pus prematur sarcinile de sef de stat pe umeri, in timp ce tatal sau a fugit ca un las de raspunderea pe care o avea fata de propriul popor, in cea mai intunecata ora a existentei sale. Dinastia asta a Romaniei a dat si conducatori buni - vezi Carol I si Ferdinand I. Carol al II-lea a fost cel mai dezastruos conducator al Romaniei in toata istoria ei, insa chiar si asa, sub domnia lui Romania a atins un maximum de teritoriu pe care nu cred ca-l va mai avea cel putin cateva secole de acum inainte. Bineinteles, aceasta reusita a fost rodul straduintei marilor oameni de stat interbelici si de dinainte de Primul Razboi Mondial. Monarhia ca forma de guvernamant o gasesc a fi fundamental nedreapta si nedemocratica, pentru simplul fapt ca accederea la conducerea tarii se face prin genealogie si nu prin popularitate sau macar o aparenta competenta. Si din cand in cand apare cate unul care fie nu e intreg la cap, fie numai de condus tara nu are chef. Radu Duda este un candidat independent la Presedinite. Nu a aratat nimic concret pana acum, doar si-a anuntat candidatura. Voi fi in continuare atent la ce are de spus, asa cum ii voi urmari si pe ceilalti candidati. Faptul ca face parte din Casa Regala a Romaniei nu are nici o relevanta pentru mine. |
|
|
|||
|
|||
|
Am intrat intamplator pe forum si am citit opiniile dvs.Sincer multe din ele imi lasa un gust amar.Cineva vorbeste in termeni foarte duri despre regele Mihai-nu sunt fan -dar chiar sa faci jigodie o persoana despre care deti informati din manualele de istorie -probabil comuniste-sau din presa,mi se pare ceva cam mult,cum de altfel mult mi se pare si sa spui ca actualul presedinte este un politician adevarat care conduce cu mana forte.Traian Basescu este un foarte bun manipulator,are cultura maselor , stie sa se adreseze multimii si sa se faca ascultat,deci un bun orator-talent actoricesc ar spune unii.Deci daca acualul presedinte are asemenea talent ,de ce viitorul presedinte nu ar avea ,si inca cu studii in domeniu?Acum serios vorbind isi inchipuie cineva ca Radu Duda va conduce tara ?Sincer cred ca este singura modalitate pentuu Rege de a lua parte efectiv la viata politica din Romania.C-o fi rau ,c-o fi bine numai bunul Dumnezeu stie,insa din toata "floarea cea vestita" a catindatilor parca pe el l-as alege-ce numai americani sa aive presedinte actor?Dar ma rog, zic si e ca tot omul n-ar fi rau sa fie bine!
|
|
|
|||
|
|||
|
Sint regalist (de principiu, nu de fapt) considerind ca e mai usor de suportat un rege ales de Dumnezeu (ma refer la succesiunea regala) decit dictatura prostimii!
Din pacate dnul Duda nu-i regele Romanilor iar sotia dumnealui (care ar putea devenii regina) este straina complet de Romania.... |
|
|
||||
|
||||
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-...rvard.htm?cfnl=[COLOR=green][SIZE=3]Cum si-a umflat si dezumflat Radu Duda studiile la Harvard[/SIZE] [/COLOR]
|
|||
|
|||
|
Casa regala a Greciei a primit 175 milioane de € despagubire pentru tot ce a avut regele inainte de a fi detronat. Deci regele Mihai nu e o exceptie; dealtfel familia regala a avut proprietati; e vorba deci de retrocedare, nu de altceva.
Situatia pensionarilor nu are legatura cu proprietatile cuiva; din acest punct de vedere nu exista dreptate. |
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
+Ce casa regala, casa de balbaiti , de tradatori, de hoti, de criminali, aceasta-i casa regala care au dat brava Armata romana pe mana rusilor in frunte cu maresalul Antonescu, dupa care au plecat cu imensele averi, dupa ce li s-au terminat, dupa revolutia din decembrie 89 s-au intors si au luat alte averi, castele, pamanturi, paduri, etc care s-au facut pe spinarea poporului nu pe meritul lor, ei n-au facut nimic pentru Romania cat au fost plecati, sau gandit numai la averi, si acum sa ne mai conduca ei, sper ca nu santem asa de prosti !
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Manastirea Radu Voda | modoran mariana | Intrebari utilizatori | 7 | 21.04.2012 23:29:43 |
| radu voda | cristina mioara | Generalitati | 1 | 28.07.2011 22:11:10 |
| Candidatura domnului Remus Cernea la presedintia Romaniei | hmiron | Generalitati | 4 | 02.09.2009 16:16:02 |
| RADU URMEAZA SA FIE OPERAT! | radulia | Umanitare | 2 | 18.05.2008 22:00:54 |
|
|