![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Credeti ca e posibil ca cei din 'varful piramidei' sa ne puna ceva la cale? Ce parere aveti despre proiectul Blue Beam?
http://www.youtube.com/watch?v=gkpT-gSSS54 Partea 1 http://www.youtube.com/watch?v=TtwjZQlrw2Y Partea 2 |
|
|||
|
|||
![]()
din pacate din ce in ce mai multi oameni cred lucrurile astea
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu cred in 2012 dar ma ingrijoreaza ceva:tot ce au prezis mayasii pana acum s-a adeverit,ei au avut mai mereu dreptate,au fost niste astronomi foarte talentati ,precisi,si experimentati iar curios este ca acel calendar foarte precis si el se termina in 2012,cauza nu o stie nimeni.
|
|
|||
|
|||
![]()
Spune-mi doar ca ai fost ironic.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ne pierdem vremea discutand despre 2012. Dar de, asa se intampla cu omul care nu stie sa se mai bucure de "Astazi".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
holograme 3d pe cerul liber :)) |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
N-ai vazut ca deja pe alocuri apar fel si fel de imagini si "holograme" pe cer?Probabil ca asta e testarea :).
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate frate Danut7,aceste aparitii ciudate pe cer (la ucraineni si la norvegeni in ultima vreme) pot fi percepute ca experiente holografice.Asa lucreaza Satana,prezentand realul prin naluciri.Dar sa veghem si sa ne rugam mai mult lui Dumnezeu ca sa ne pazeasca de inselaciune.Se pare ca multi nu stiu,dar SF a ajuns de mult o realitate.Eu as mai intreba pe unii daca au citit pe Jules Verne,si anii in care a trait acest om cu imaginatie bogata!!!???.Si nu numai el.Toate cate le-a descris in cartile sale au devenit realitate,ultima realitate este Orasul Plutitor.Uimitor nu?
|
|||
|
|||
![]()
Ce sunteti asa speriati de 2012? Doar credeti in Dumnezeul nu????:D
*simt o stare de paranoia* Hhahaha |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
La mulți ani, românia (1 decembrie 2012)! | laurastifter | Generalitati | 23 | 02.12.2013 09:11:15 |
Ce veti face pe 21 decembrie? | Florin-Ionut | Umanitare | 243 | 04.02.2013 23:08:31 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
Decembrie... | silverstar | Generalitati | 10 | 05.12.2006 20:52:57 |
|