![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Vezi rezultatele sondajului: Ar trebui ca fiecare utilizator sa isi declare apartenenta religioasa? | |||
| Da |
|
49 | 72,06% |
| Nu |
|
5 | 7,35% |
| Imi este indiferent |
|
14 | 20,59% |
| Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Nu, deloc bascalie, nu am intrat pe forum sa rad de altii....nu inteleg te de ce te ataci asa repede, daca ideea e sa taci pe forum, asa am sa fac daca deranjez cu replicile mele! Tot respectul!
|
||||
|
||||
|
Și eu cu tot respectul , nu am înțeles replica ta , adresată lui Raluca ? ( adică : îmi vine să plâng )
|
||||
|
||||
|
hey...nu te obliga nimeni sa citesti tot ce scriu altii, trandafiralb,...
~Munceste ca si cum nu ai muri niciodata, dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine!~ ~Cand oamenii te cinstesc si te lauda, spune-ti in sinea ta:" Nu eu merit asta, asta nu se cuvine mie, ci, Tie, Doamne!"~ |
|
|
||||
|
||||
|
Imi cer iertare, trandafiralb, pentru ca nu am citit tot ce ai spus aici inainte sa te judec! E vina mea, scuze! Stiu ca nu ai zis nimic cu rea intentie.
~Munceste ca si cum nu ai muri niciodata, dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine!~ ~Cand oamenii te cinstesc si te lauda, spune-ti in sinea ta:" Nu eu merit asta, asta nu se cuvine mie, ci, Tie, Doamne!"~ |
|
|
||||
|
||||
|
Da Raluca, așa este ! Oare după o zi de muncă , nu ne mai putem permite să intrăm pe un forum Ortodox și să dicutăm despre Învățăturile Sfinților Părinți, despre Sfânta Scriptură, despre bucuriile și tristețile noastre, ci trebuie să stăm în discuții sterile si in polemici cu ateii si cei fără Dumnezeu ? Așa este Raluca, și-ți dau dreptate pe deplin !
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca mai important decat sa afle oamenii cu cine trebuie si cine nu trebuie sa vorbeasca, este sa stie ca n-au voie sa faca din ortodoxie un idol care sa ii puna sa persecute pe "social indezirabili" altor confesiuni, pentru ca Dumnezeu ne-a zis sa iubim pana si pe dusman ca pe un frate ... Doamne ajuta!
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu cred ca se disting foarte usor din modul de formulare a raspunsurilor...
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| CD/DVD filme si documentare religioase | ovid | Pelerinaje la locuri Sfinte | 13 | 03.09.2011 22:39:07 |
| Materiale religioase | Serghei_S | Generalitati | 5 | 19.05.2011 21:16:18 |
| Tatuajele Religioase | SebastianD | Generalitati | 12 | 17.04.2010 22:10:11 |
| cantece religioase? | Annamarria | Generalitati | 2 | 09.02.2008 12:36:11 |
| CD/DVD cu documentare religioase | ovid | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 2 | 24.04.2006 23:24:30 |
|
|