![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Noesissa, da, fac practica in facultate, dar deja e cam tarziu atunci. Eu spuneam de practica inainte de facultate.
Nu stiu sigur daca toti preotii trebuie sa faca seminar inainte. Seminarul este liceul lor profesional? In rest e minunat daca e asa. Si eu stiu ca unii studiaza teologie dar nu profeseaza. Da, este greu de gasit fata pentru un viitor preot. Greu pentru amandoi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totul va iesi la iveala, tot ceea ce ai putut sa faci pentru cineva si n-ai facut-o, felul in care ti-ai CONDUS familia, nevointa ta si stradaniile tale chiar daca poate nu s-au materializat cum iti doreai( cu copii de ex, sau chiar si cu sotia) |
|
|||
|
|||
![]()
Am o intrebare profesionala pur lumeasca care se aplica tuturor celor care lucreaza in pozitii de incredere(Profesori, Medicii)
Preotilor li se verifica cazierul? ( sau sunt considerati AUTOMAT din punctul ASTA de vedere INFAILIBILI, ceea ce este o aberatie, deoarece sunt oameni) Daca da, cit de des, anual?( asa cum se face in tarile occidentale) |
|
|||
|
|||
![]()
Ciudata intrebare, Andrei? Dar de ce intrebi?
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce o consideri ciudata?
Este oare iesit din comun sa stii cu cine ai de a face si ca nu este in proces pentru cine stie ce lucru nepermis? Ma mira faptul ca pe tine nu te intereseaza siguranta copiilor mai ales si a noastra a tuturor in general. Gindeste-te ca trimiti fetitele si baietii in grija lor citeodata. Tie ca mama asta nu-ti da de gindit? sau poate nu esti mama...dar chiar si asa ar trebui sa fi grijulie |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
DOAMNE AJUTA! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul afacerist | mau77mau | Preotul | 221 | 20.05.2016 12:02:55 |