![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am citit parerile voastre despre reiki (mai documentate sau mai putin documentate). Din cate observ fuga dupa "minuni"si credinta ca tot ce vine din afara este mai bun si-ti rezolva toate problemele cat ai clipi din ochi nu inceteaza.Amintiti-va cum dupa 1990 au venit sa ne evanghelizeze, apoi au aparut acei bioenergeticieni care umpleau salile si ii vindeca pe toti(unii dintre ei sau imbolnavit mai rau iar altii au murit),au urmat acele cursuri de yoga tot in sali mari,unde multi isi "luminau " mintile , faceau rugaciuni, tineau post miercurea si vinerea iar cand a inceput postul SF. PASTI i-a indemnat sa manance carne.Acum a aparut si acest curent ca sa ne ispitesca, sa ne fure de bani, sa ne departeze de biserica, de credinta noastra CRESTIN-ORTODOXA.Vad ca se vorbeste despre rugaciuni, despre energii universale,despre atingerea cu palmele,(facute de diverse persoane) dar nu vad aportul celui in cauza. Unde este rugacinea celui in cauza catre: IISUS HRISTOS, MAICA DOMNULUI, PUTERILE CERESTI, DUHUL SFANT,SFINTII PARINTI?? De ce dupa prima sedinta nu a mers la preotul duhovnic sau la un alt preot? De ce nu a ingenunceat in fata unei icoane si cu multa credinta sa se roage sa i se arate calea dreapta? Adevarata este zicala ca drumul spre iad este larg si pavat cu pietre scumpe, iar drumul spre rai este ingust si plin de spini.Sa nu uitam nici o clipa ca DUMNEZEU ne da tot ce ne trebuie,dar ne lasa sa decidem pe ce cale sa mergem.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai bine |
|
|||
|
|||
![]()
Ti-o gadilat urechile, asa-i? Frate, pe forumul asta vei auzi numai ce nu suporti sa auzi, si anume adevarul; oricum, ma face sa rad ca te-a dat gata discursul ala despre energii spirituale, lumini, bla,bla,bla care se vede de la o posta ca e "copy-paste" de pe internet!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Persoanele care sunt tot timpul impotriva, se bazeaza doar pe afirmatiile reprezentantilor bisericii si nu stiu sa explice cu cuvintele lor despre ce este vorba, aducand argumente de pe vremea inchizitiei. Exista intradevar explicatii pro si contra exprimate la un nivel mult ridicat discutiilor de pe acest forum. Aceste explicatii sunt legate de CUNOASTERE care este cu totul altceva decat credinta si religia. Numai bine |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sper ca ati citit si asta http://www.crestinortodox.ro/forum/s...2&postcount=69
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum vreo 5 ani am participat la un curs de initiere (nivel 1) in Reiki. Cursul a durat 3 zile si a costat 25 de dolari. Parerea mea este ca e o teapa, cel putin ce se intampla la noi. Nu contest ca anumite persoane de origine japoneza au descoperit in trecut o cale de purificare energetica (ce-o fi aia inca nu mi-am dat seama) dar mie mi-e clar ca persoanele romane asa numite initiate nu fac decat sa traga tepe oamenilor simpli, prea creduli si cu anumite nevoi de vindecare spirituala sau fizica. Am vazut astfel de persoane credule la cursul la care am participat. |
|
|||
|
|||
![]()
Mama s-a dus la un reiki si a fost praf o buna bucata de vreme, pana cand nu s-a intors la Biserica unde duhovnicul a mustrat-o pentru ca a avut de a face cu asa ceva si i-a interzis categoric orice contact cu terapeuti, energii si yoga. A fost o bataie de joc ce i s-a intamplat.
Mai bine stati frumos si rugati-va, spovediti-va, impartasiti-va si lasati prostiile ![]() E fix energie demonica, nimic altcineva, indiferent ce fata are omul si cat de bine intentionat este si cat de frumos va impachteaza ORICINE ratacirea asta, nu ii credeti. Tineti-va de Biserica pentru ca aveti acolo tot ce va trebuie ca sa va curatati si sa va insanatositi: Spovedanie, Sf. Maslu, Sf. Impartasanie. Duceti-va la lucrarea Duhului Sfant nu la alte aberatii.
|
|||
|
|||
![]()
Si cea mai mare ratacire e atunci cand amesteca porcariile astea cu credinta ortodoxa ca sa insele omul
![]() http://logos.md/2008/09/18/feng-shui...ul-ortodoxiei/
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? | mihaisepo | Vrajitoria | 58 | 06.11.2018 01:27:29 |
Reiki si tentatii | oana Re | Alte Religii | 157 | 02.09.2017 16:59:59 |
Reiki | Riluri | Intrebari utilizatori | 95 | 05.11.2015 16:48:52 |
|